Facebook Pixel Κλείνει μεταγραφάρα ο Ίλια Ίβιτς στον Ολυμπιακό!
| 2016-10-09 21:00:00

Κλείνει μεταγραφάρα ο Ίλια Ίβιτς στον Ολυμπιακό!

Κλείνει μεταγραφάρα ο Ίλια Ίβιτς στον Ολυμπιακό!

Έτοιμη την έχει ο Σέρβος την πρόταση και τη φέρνει το Γενάρη! Ποιον άσο θα αφορά και γιατί τρίβουν τα χέρια τους οι Πειραιώτες; Το αποκαλυπτικό παρασκήνιο στον sportdog!

Ο Ίλια Ίβιτς έκανε μεγάλη καριέρα στην Ελλάδα ως ποδοσφαιριστής και πλέον συνεχίζει να δραστηριοποιείται στη χώρα μας από άλλο πόστο, αυτό του μάνατζερ. Μάλιστα, κάνει δουλειές και με τον Ολυμπιακό, αφού έχει ως πελάτη του έναν καλό παίκτη τής ομάδας, ο οποίος, όμως, είναι υπό παραχώρηση.

Ο λόγος για τον Δημήτρη Σιόβα, τον οποίο οι Πειραιώτες δεν υπολογίζουν και θα επιδιώξουν να πουλήσουν τον Ιανουάριο, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου. Έτσι κι αλλιώς, στον Ολυμπιακό έχουν αποφασίσει πως στην ερχόμενη μεταγραφική περίοδο θα παραχωρήσουν έναν κεντρικό αμυντικό, θέση στην οποία έχουν πλεόνασμα παικτών.

Ο ...κλήρος, λοιπόν, φαίνεται ότι έχει πέσει στον Έλληνα στόπερ για αρκετούς λόγους. Ο προφανής είναι πως δεν υπολογίζεται από τον Πάουλο Μπέντο, ωστόσο υπάρχουν κι άλλοι. Ο Σιόβας έχει βαρύ συμβόλαιο, το οποίο ο σύλλογος θεωρεί περιττό να πληρώνει από τη στιγμή που δεν προσφέρει τις υπηρεσίες του στην ομάδα.

Παράλληλα, οι διοικούντες θεωρούν ότι είναι ο καταλληλότερος για πώληση σε σχέση με τους υπόλοιπους στόπερ. Οι Ντα Κόστα-Μποτία πολύ δύσκολα θα φέρουν κάποιο ικανό ποσό στα ταμεία, ο Βιάνα αποκτήθηκε πολύ πρόσφατα, με τον Μπέντο να θεωρεί ότι πρόκειται για μεγάλο ταλέντο, ενώ ο Ρέτσος είναι ένας εξελίξιμος παίκτης στον οποίο οι Ερυθρόλευκοι θέλουν να επενδύσουν.

Συν τοις άλλοις, ο Σιόβας διατηρεί ένα πολύ καλό όνομα παρά τον παραγκωνισμό του. Θυμίζουμε ότι ο έμπειρος στόπερ έφτασε μια ανάσα από την ισπανική Ρεάλ Μπέτις, ενώ παλαιότερα είχε γίνει γνωστό πως ενδιαφέρονταν γι' αυτόν ρωσικές ομάδες που προσέφεραν σημαντικά ποσά.

Συνεπώς, ο άνθρωπος που δουλεύει πάνω στην πώληση του διεθνούς αμυντικού δεν είναι άλλος από τον ατζέντη του. Άλλωστε, ο Ίλια Ίβιτς ήταν αυτός που είχε φέρει την πρόταση της Μπέτις για τον πελάτη του το καλοκαίρι, την οποία οι διοικούντες είχαν αποδεχθεί, αλλά οι Ισπανοί έκαναν πίσω την τελευταία στιγμή.

Τον Γενάρη, λοιπόν, ο Σέρβος λέγεται ότι σκοπεύει να φέρει νέα πρόταση από το εξωτερικό για τον Έλληνα στόπερ και, μάλιστα, στον Πειραιά πιστεύουν ότι θα είναι αρκετά υψηλή...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Καθαρίζει βασικό ο Μπέντο: Θέλω άλλον το Γενάρη!


 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags