Facebook Pixel Αποκάλυψη: Στον ΠΑΟΚ η ταλεντάρα τής Σούπερ Λιγκ!
| 2016-10-09 22:15:00

Αποκάλυψη: Στον ΠΑΟΚ η ταλεντάρα τής Σούπερ Λιγκ!

Αποκάλυψη: Στον ΠΑΟΚ η ταλεντάρα τής Σούπερ Λιγκ!

Ακατέργαστο διαμάντι τού ελληνικού ποδοσφαίρου, που το καλοκαίρι επιχείρησε να κλέψει η ΑΕΚ χωρίς να τα καταφέρει, βρίσκεται στα χέρια των "ασπρόμαυρων"! Ο Σκύλος έχει θέμα!

Οι διοικούντες τού ΠΑΟΚ έχουν κάνει γνωστή την πρόθεσή τους να επενδύσουν σε Έλληνες ποδοσφαιριστές. Συνεπώς, κάθε ταλέντο που ξεχωρίζει στη Super League αυτόματα μπαίνει στο "ραντάρ" της ομάδας της Θεσσαλονίκης. 

Ένα τέτοιο όνομα, που ακούγεται όλο και πιο έντονα το τελευταίο διάστημα, είναι αυτό του Δημήτρη Μεληκιώτη της Βέροιας.

Ο 20χρονος εξτρέμ έχει μόλις δυο συμμετοχές μέχρι στιγμής με τη φανέλα της "βασίλισσας", ωστόσο όσοι τον έχουν παρακολουθήσει -και ειδικά αυτοί που τον γνωρίζουν από παλαιότερα- κάνουν λόγο για ένα αυθεντικό ταλέντο που έχει τις προοπτικές να εξελιχθεί στο επόμενο μεγάλο αστέρι του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Ο ΠΑΟΚ, λοιπόν, δε θα μπορούσε να μην εντοπίσει τον νεαρό άσο. Οι άνθρωποι της ομάδας έχουν ενθουσιαστεί με την περίπτωσή του και όπως αναφέρουν αποκλειστικές πληροφορίες του SportDog έχουν εξασφαλίσει ήδη τον πρώτο λόγο για πιθανή μελλοντική πώληση του παίκτη από τη Βέροια.

Βέβαια, κάτι ήξεραν και βιάστηκαν οι Θεσσαλονικείς, αφού ο Μεληκιώτης φαίνεται πως έχει ιδιαίτερη ζήτηση. Χαρακτηριστικό είναι το γεγονός ότι η ΑΕΚ προσπάθησε να τον πάρει από το καλοκαίρι, όταν ακόμα δεν είχε συμμετοχές με την πρώτη ομάδα της Βέροιας. Ωστόσο, η μεταγραφή δεν προχώρησε εξαιτίας της άρνησης του παίκτη, ο οποίος προτίμησε να παραμείνει για ακόμα μια χρόνια στη "βασίλισσα" πριν κάνει το μεγάλο βήμα στην καριέρα του... 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Ο ΠΑΟΚ «αρπάζει» Έλληνα άσο από τον ...Ολυμπιακό;

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags