Facebook Pixel Από Σούπερ Λιγκ η πρώτη τού Γενάρη για Ολυμπιακό!
| 2016-10-10 10:15:00

Από Σούπερ Λιγκ η πρώτη τού Γενάρη για Ολυμπιακό!

Από Σούπερ Λιγκ η πρώτη τού Γενάρη για Ολυμπιακό!

Το κόλπο γκρόσο με σούπερ ταλέντο που έχει βγάλει μάτια μέχρι στιγμής στο πρωτάθλημα ετοιμάζει Ολυμπιακός! Γιατί τρέχουν οι Ερυθρόλευκοι να αποκτήσουν άμεσα το νεαρό άσο;

Είναι γνωστή η πολιτική τού Ολυμπιακού να ασχολείται με κάθε υποσχόμενο Έλληνα παίκτη τα τελευταία χρόνια.

Οι πρωταθλητές εκμεταλλεύονται την κυριαρχία τους σε αγωνιστικό και οικονομικό επίπεδο, κυνηγώντας πάντα να κλείσουν από νωρίς τους ταλαντούχους ποδοσφαιριστές που αναδεικνύονται από τις μικρότερες ομάδες.

Αναμφίβολα, ένας από τους πιο ελπιδοφόρους παίκτες τού ελληνικού ποδοσφαίρου αυτή τη στιγμή είναι ο Δημήτρης Κατράνης. Ο 18χρονος αριστερός μπακ έχει πάρει φανέλα βασικού στον Ατρόμητο έχοντας πραγματοποιήσει εντυπωσιακές εμφανίσεις μέχρι στιγμής στο πρωτάθλημα.

Ο νεαρός αμυντικός δείχνει πως έχει τα προσόντα να κάνει μεγάλη καριέρα και δεν έχει περάσει απαρατήρητος από τους ανθρώπους των Ερυθρολεύκων, οι οποίοι έχουν ήδη αρχίσει να ασχολούνται ζεστά με την περίπτωσή του.

Ωστόσο, το θέμα είναι πως οι Πειραιώτες δεν παίζουν μόνοι τους στην υπόθεση τού 18χρονου παίκτη που απασχολεί έντονα και την ιταλική Σαμπντόρια, όπως σας έχει αποκαλύψει με πρόσφατο αποκλειστικό ρεπορτάζ ο SportDog.

Στον Ολυμπιακό, λοιπόν, φοβούνται πως ενδεχόμενη καθυστέρηση σε αυτή την υπόθεση μπορεί να αποβεί μοιραία και οι Ιταλοί να προλάβουν να κλείσουν τον παίκτη.

Έτσι, με δεδομένο ότι η Σαμπντόρια είναι πολύ πιθανό να καταθέσει πρόταση τον Ιανουάριο, οι πρωταθλητές προσπαθούν να κάνουν από τώρα τις κατάλληλες κινήσεις για να κερδίσουν την κούρσα για τον ταλαντούχο αμυντικό.

Ίσως, μάλιστα, να μην είναι τυχαία η πρόθεση που έχουν παράλληλα να ανταμείψουν με νέο συμβόλαιο έναν δικό τους νεαρό ποδοσφαιριστή, τον Παναγιώτη Ρέτσο. Γιατί υπάρχει ένα κοινό στοιχείο που συνδέει τους δυο παίκτες και δεν είναι άλλο από το γεγονός πως έχουν τον ίδιο μάνατζερ...

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags