Facebook Pixel Φονιάς: Καλός ο Βίγια αλλά εμένα με τρέλανε ο μικρός
| 2016-10-10 11:45:00

Φονιάς: Καλός ο Βίγια αλλά εμένα με τρέλανε ο μικρός

του Γιώργου Κτενά
Φονιάς: Καλός ο Βίγια αλλά εμένα με τρέλανε ο μικρός

Ο παλιός άσος τού Παναθηναϊκού και αντιπρόεδρος τού Πανελευσινιακού, παρακολούθησε από κοντά το χθεσινό φιλικό κι αποθεώνει τον πιτσιρικά των "πρασίνων" που έβγαλε μάτια!

Ενθουσιασμένος με τον Τάσο Χατζηγιοβάννη, που αγωνίστηκε χθες στο φιλικό του Παναθηναϊκού εναντίον του Πανελευσινιακού, δήλωσε σε συνέντευξή του στον SportDog ο Χρήστος Δημόπουλος.

Ο παλαίμαχος άσος του Παναθηναϊκού και νυν αντιπρόεδρος του Πανελευσινιακού, αναφέρθηκε ακόμα με θετικά σχόλια στους Λούκας Βιγιαφάνιες και Λαουτάρο Ρινάλντι, αλλά και στην επαφή που είχε με αφορμή το χθεσινό φιλικό με τον παλιό του συμπαίκτη στο "τριφύλλι, τον Δημήτρη Σαραβάκο.

"Είμαι αντιπρόεδρος στον Πανελευσιανικό, είναι μαζί μου και αδερφός μου ο Θανάσης. Το χθεσινό φιλικό με τον Παναθηναϊκό ήταν ένα καλό παιχνίδι, αλλά δεν ήρθαν πολλοί παίκτες από τον Παναθηναϊκό. Αυτή η ομάδα όμως είναι πάντα μεγάλη ομάδα. Έγινε ωραίο ματς, σε αθλητικά πλαίσια. Κι εμείς το ευχαριστηθήκαμε και ο Παναθηναϊκός. Προσωπικά δεν μένω στο σκορ, έγινε ένα καλό παιχνίδι και από τις δύο ομάδες. Έβγαλε και τα συμπεράσματά του ο Στραματσόνι", ήταν το αρχικό σχόλιο του "φονιά" στον SportDog και στη συνέχεια συμπλήρωσε για την επαφή που είχε μετά από χρόνια με τους Δημήτρη Σαραβάκο και Γρηγόρη Παπαβασιλείου:

"Με τον Μήτσο θυμηθήκαμε τις καλές στιγμές, ήμασταν συμπαίκτες στον Παναθηναϊκό για 5 χρόνια. Παίξαμε μαζί. Αυτά συζητούσαμε, αλλά και πώς ήταν το ποδόσφαιρο στη δική μας εποχή και πώς είναι σήμερα. Ήταν και ο Γρηγόρης Παπαβασιλείου εκεί, που έπαιξε και με τον αδερφό μου, τον Θανάση".

Στη συνέχεια ρωτήσαμε τον Χρήστο Δημόπουλο για την απόδοση συγκεκριμένων ποδοσφαιριστών του Παναθηναϊκού: "Πολύ καλός ήταν ο Βιγιαφάνιες. Αυτός μπήκε μέσα και ανέβασε όλη την ομάδα. Και ο Ρινάλντι είναι καλός παίκτης. Μπορεί να έχασε το πέναλτι, αλλά είναι πολύ καλός επιθετικός. Αυτός που μου άρεσε πολύ όμως, ήταν αυτός ο πιτσιρικάς ο Χατζηγιοβάννης. Πολύ καλός παίκτης, έχει μέλλον. Βέβαια στον αθλητισμό είναι δύσκολο να γίνεις βασικός σε τόσο μεγάλη ομάδα, γιατί χρειάζεται να δώσει τον καλύτερο εαυτό του κάθε μέρα. Αλλά δεδομένα είναι πολύ καλός παίκτης.

Εντάξει, για τον Κουτρουμπή δεν χρειάζεται να πω τίποτα, τον ξέρουν όλοι. Ο Ξενόπουλος, ο νεαρός τερματοφύλακας που μπήκε στη θέση του Βλαχοδήμου, δεν πιέσαμε ιδιαίτερα εκείνη τη στιγμή για να τον δούμε. Θεωρώ πάντως ότι ο προπονητής του Παναθηναϊκού κατάφερε να βγάλει χρήσιμα συμπεράσματα από το μεταξύ μας φιλικό".

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags