Facebook Pixel Έκπληξη μεγατόνων Σκίμπε! Καλεί στην Εθνική τον...
| 2016-10-14 14:00:00

Έκπληξη μεγατόνων Σκίμπε! Καλεί στην Εθνική τον...

Έκπληξη μεγατόνων Σκίμπε! Καλεί στην Εθνική τον...

Όνομα που κανένας δεν περιμένει αναμένεται να καλέσει προσεχώς στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα ο Γερμανός κόουτς για την ενίσχυση του κέντρου! Δε σου πάει το μυαλό λέμε...

Κλειστό κλαμπ φαίνεται ότι θέλει να κάνει, ξανά, τη "γαλανόλευκη" ο Μίκαελ Σκίμπε, καθώς οι πολλοί πειραματισμοί σε επίπεδο εθνικής ομάδας δεν είναι εύκολο να προχωρήσουν. Κι αυτό είναι κάτι που το βιώσαμε επί των ημερών τού Κλαούντιο Ρανιέρι, όταν σε 3 μήνες έστειλε κλήσεις σε 34 διαφορετικούς ποδοσφαιριστές.

Παρόλα αυτά, μέσα στο επόμενο διάστημα είναι πολύ πιθανό να δούμε ένα νέο πρόσωπο στην Εθνική ομάδα, στα χαφ, καθώς εκεί είναι που αντιμετωπίζει το μεγαλύτερο πρόβλημα αυτό το διάστημα ο Γερμανός τεχνικός: Τζιόλης και Μανιάτης στην ουσία είναι χωρίς ομάδα, ενώ οι Ταχτσίδης - Πέτσος δεν έχουν πολύ χρόνο συμμετοχής στις ομάδες τους.

Γι' αυτό και υπάρχει στη σκέψη των ανθρώπων της Εθνικής ομάδας ο Σάββας Γκέντσογλου! O Έλληνας άσος τα πηγαίνει εξαιρετικά φέτος στο πρωτάθλημα Κροατίας με τη Χάιντουκ Σπλιτ, ομάδα στην οποία τον παραχώρησε για έναν χρόνο η ιταλική Μπάρι στην οποία ανήκει.

Το σκεπτικό τού Μίκαελ Σκίμπε είναι όσοι παίζουν στην Εθνική ομάδα να έχουν σχέση με τα αντιπροσωπευτικά συγκροτήματα και μπορεί ο 26χρονος άσος να μην έχει αγωνιστεί ξανά στην Ανδρών, αλλά έχει περάσει από όλες τις μικρές εθνικές ομάδες, ενώ στις Ελπίδες έπαιζε και ως αρχηγός.

Προφανώς, υπάρχουν και άλλες λύσεις που εξετάζει ο ομοσπονδιακός προπονητής, ωστόσο αυτή τη στιγμή ο πρώην μέσος τού Εργοτέλη δείχνει να έχει το προβάδισμα ενόψει τού σημαντικού αγώνα με τη Βοσνία το Νοέμβριο.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags