Facebook Pixel Όλη η αλήθεια για Βέργο και Ρεάλ!
| 2016-10-15 19:00:00

Όλη η αλήθεια για Βέργο και Ρεάλ!

Όλη η αλήθεια για Βέργο και Ρεάλ!

Τι συμβαίνει με τον νεαρό άσο που βρίσκεται στη Βασίλισσα ως δανεικός. Γιατί δεν αγωνίζεται και τι ισχύει με τα σενάρια που τον θέλουν να γυρίζει στον Ολυμπιακό;

Πολλά ακούγονται και γράφονται το τελευταίο διάστημα για το μέλλον του Νίκου Βέργου στη Ρεάλ Μαδρίτης, καθώς ο Έλληνας άσος είναι εξαφανισμένος από την 11άδα της δεύτερης ομάδας τού ισπανικού συλλόγου.

Τι ακριβώς όμως συμβαίνει με αυτή την απουσία και τι ισχύει με τα σενάρια που τον θέλουν ακόμα και να αποχωρεί από τη Ρεάλ ο Έλληνας επιθετικός; Το ψάξαμε λίγο περισσότερο και να τι μάθαμε...

Πρώτα - πρώτα να γράψουμε ότι ο Ν. Βέργος περνάει τέλεια στην Ισπανία για λογαριασμό μίας από τις μεγαλύτερες ομάδες στον πλανήτη. Αυτό το διάστημα βρίσκεται σε καλή κατάσταση και αναμένεται να πάρει από το επόμενο κιόλας παιχνίδι χρόνο συμμετοχής και στη συνέχεια να βρει θέση βασικού στη δεύτερη ομάδα.

Πολλοί θα αναρωτηθούν: Τότε για ποιον λόγο δεν έπαιζε μέχρι σήμερα; Γιατί ο Βέργος συμμετείχε στις προπονήσεις της πρώτης ομάδας τις πρώτες 3 - 4 ημέρες που βρέθηκε στην Ισπανία και έβγαλε θλάση βαριάς μορφής! Που τον ανάγκασε να μείνει εκτός δράσης για έναν μήνα και μόλις τώρα να είναι έτοιμος να επιστρέψει ξανά στους αγώνες.

Οπότε όχι μόνο δεν φεύγει από τη Ρεάλ Μαδρίτης β΄ τον Γενάρη, όπως κυκλοφορεί ως πληροφορία, αλλά μένει και τον στηρίζουν κανονικά. Η ισπανική ομάδα όμως, άλλωστε, δεν θα έχει τη δυνατότητα να κάνει μεταγραφές στη χειμερινή μεταγραφική περίοδο, για αυτό και η επιλογή των ποδοσφαιριστών που έγινε το περασμένο καλοκαίρι για την πρώτη και τη δεύτερη ομάδα, έγινε πολύ προσεκτικά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Αποφάσισαν πώληση top παίκτη το Γενάρη στο Λιμάνι

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags