Facebook Pixel Σαραμαντάς για Κουρομπύλια: Την έπιασα μετά και...
| 2016-10-17 15:30:00

Σαραμαντάς για Κουρομπύλια: Την έπιασα μετά και...

του Γιώργου Κτενά
Σαραμαντάς για Κουρομπύλια: Την έπιασα μετά και...

Τι έγινε στο τέλος τού ντέρμπι ανάμεσα στον άσο τού Ηρακλή και την επόπτρια; Ο Έλληνας αμυντικός αποκαλύπτει στον Sportdog και λέει μεγάλες ατάκες για τον Νίκο Παπαδόπουλο!

Μετανιωμένος για την αντίδρασή του στη φάση που αποβλήθηκε, αφού πρώτα μίλησε με ένταση προς τη Χρυσούλα Κουρουμπίλια, εμφανίστηκε με δηλώσεις του στον SportDog ο Γιώργος Σαραμαντάς.

Ο άσος τού Ηρακλής αποκάλυψε ότι έπιασε την επόπτρια μετά τη λήξη του ντέρμπι στην Τούμπα και τι της είπε, αλλά και την απάντηση που πήρε.

Παράλληλα, αναφέρθηκε και στο θέμα τής παραίτησης τού Νίκου Παπαδόπουλου από την τεχνική ηγεσία τού συλλόγου, χαρακτηρίοντάς τον "πατέρα" των παικτών και "κινητήριο μοχλό" για τον "γηραιό".

"Ο Ηρακλής άξιζε κάτι περισσότερο εναντίον του ΠΑΟΚ. Είδατε όλοι πως τα παιδιά, οι συμπαίκτες μου, έκαναν μεγάλη προσπάθεια για να πάρουν αποτέλεσμα. Δεν ευτυχήσαμε όμως να πάρουμε κάτι θετικό. Βρεθήκαμε πίσω στο σκορ νωρίς, μετά ήρθε και η αποβολή και δεν άλλαξε ποτέ η κατάσταση", ήταν το αρχικό σχόλιο τού Γιώργου Σαραμαντά στο SportDog και στη συνέχεια αναφέρθηκε στο περιστατικό με τη Χρυσούλα Κουρομπύλια:

"Δεν την εξύβρισα ποτέ. Νομίζω ότι δεν άξιζα την έσχατη των ποινών, που στοίχισε και στην ομάδα μου. Μίλησα λίγο μαζί της, μετά το τέλος του αγώνα, της είπα ότι δεν νομίζω πως ήταν σωστό αυτό που έκανε. Αλλά επέμενε στη θέση της. Έχω μετανιώσει και θέλω να ζητήσω συγνώμη από τον κόσμο της ομάδας και τον προπονητή. Ήμουν καθοριστικός παράγοντας για αυτό το ματς. Έχω μετανιώσει για ό,τι έγινε".

Θέλεις να πεις δύο λόγια και για το θέμα που έχει προκύψει με τον Νίκο Παπαδόπουλο;

"Τον κόουτς τον έχουμε σαν πατέρα μας, είναι κινητήριος μοχλός για τον Ηρακλή. Έχει πάρει την απόφαση του, εμείς οι ποδοσφαιριστές θα προσπαθήσουμε να τον μεταπείσουμε. Περιμένουμε το κατάλληλο τάιμινγκ για να έχουμε επαφή μαζί του. Δεν αξίζει στον Ηρακλή αυτό που γίνεται, γιατί είναι μεγάλη ομάδα. Αγαπάμε και σεβόμαστε τον Ηρακλή και θέλουμε το καλύτερο για την ομάδα".

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags