Facebook Pixel Από αουτσάιντερ ...φαβορί για τον «πράσινο» πάγκο!
| 2016-10-20 10:45:00

Από αουτσάιντερ ...φαβορί για τον «πράσινο» πάγκο!

Από αουτσάιντερ ...φαβορί για τον «πράσινο» πάγκο!

Μία λύση που αρχικά βρισκόταν αρκετά χαμηλά στη λίστα των ανθρώπων τού Τριφυλλιού, δείχνει να παίρνει προβάδισμα τις τελευταίες ώρες! Διαβάστε το καυτό ρεπορτάζ sportdog!

Έπειτα από το ναυάγιο των διαπραγματεύσεων με τον Tσάβι Πασκουάλ και το φημολογούμενο "όχι" από τον Σαρούνας Γιασικεβίτσιους, ο Παναθηναϊκός συνεχίζει την αναζήτηση του προπονητή που θα διαδεχθεί τον Αργύρη Πεδουλάκη.

Οι Πράσινοι στοχεύουν σε ένα δυνατό όνομα που θα αλλάξει το κλίμα και θα συσπειρώσει την ομάδα (ακούστηκε ότι έγινε κρούση μέχρι και στον Σκοτ Σκάιλς), ωστόσο οι αντικειμενικές δυσκολίες είναι πολλές.

Η χρονική περίοδος είναι δύσκολη, οι προπονητές που έχουν πλούσια καριέρα απαιτούν και μεγάλα συμβόλαια, οπότε μοιραία οι άνθρωποι τού Τριφυλλιού κατεβαίνουν στις πιο χαμηλές επιλογές της "πράσινης" λίστας.

Μία περίπτωση, λοιπόν, που δείχνει να έχει ανέβει τις τελευταίες ώρες στις προτιμήσεις τού Παναθηναϊκού, αν και αρχικά δεν έπαιζε τόσο δυνατά, είναι αυτή του Λούκα Μπάνκι.

Ο Ιταλός τεχνικός, πρώην της Σιένα και του Μιλάνο, φαίνεται ότι έχει κερδίσει σημαντικό έδαφος, μιας και θεωρείται προσιτή λύση οικονομικά, ενώ και ο ίδιος είναι πολύ θετικός στο να αναλάβει την ομάδα.

Οι μοναδικές "ενστάσεις" που υπάρχουν για την περίπτωσή του είναι ότι βρίσκεται χωρίς ομάδα από πέρυσι και πως δε διαθέτει το "βαρύ" όνομα ικανό να "φτιάξει" τον κόσμο.

Ωστόσο, αυτά τα "εμπόδια" μπορεί να ξεπεραστούν αν και εφόσον δεν καταφέρουν οι Πράσινοι να πείσουν κάποιο πιο έμπειρο προπονητή να έρθει στην Ελλάδα τέτοια εποχή.

Μπορούμε να πούμε ότι αυτή τη στιγμή ο Λούκα Μπάνκι είναι το φαβορί για τον "πράσινο" πάγκο από τις "δεύτερες λύσεις" που εξετάζονται, αν, βέβαια, δεν προκύψει, όπως προαναφέραμε, κάτι άλλο εξαιρετικό.

Οι συζητήσεις, πάντως, με τους υποψήφιους στόχους συνεχίζονται και δεν αποκλείεται να υπάρξουν εξελίξεις ακόμα κι εντός της ημέρας...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Αδιανόητο! Πώς αποκαλούν Παναθηναϊκοί τον Μπουρούση;

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags