Facebook Pixel "Αυτός είναι ο καλύτερος ΠΑΟ των τελευταίων χρόνων, θα κερδίσουμε στο Καραϊσκάκη"!
| 2016-10-25 18:40:00

"Αυτός είναι ο καλύτερος ΠΑΟ των τελευταίων χρόνων, θα κερδίσουμε στο Καραϊσκάκη"!

του Γιώργου Κτενά
"Αυτός είναι ο καλύτερος ΠΑΟ των τελευταίων χρόνων, θα κερδίσουμε στο Καραϊσκάκη"!

Ο Γιάννης Ζαβραδινός μιλάει στο SportDog για το σπουδαίο υλικό που έχει το Τριφύλλι, για τα λάθη που έγιναν στην Βέροια, για τον Στιλ, αλλά και το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

Ο Γιάννης Ζαβραδινός ήταν, μέχρι πριν από λίγα χρόνια, το παλαιότερο στέλεχος που υπήρχε στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός και, ίσως, σε ολόκληρο το ελληνικό ποδόσφαιρο. Βρέθηκε στην ομάδα το 1971 και αποχώρησε το 2014, δηλαδή μετά από 43 - 44 χρόνια ουσιαστικής και αθόρυβης προσφοράς.

Είναι από τους πλέον κατάλληλους ανθρώπους για να σχολιάσουν την παναθηναϊκή επικαιρότητα, καθώς ήταν κομμάτι του οργανισμού του Παναθηναϊκού για 4 δεκαετίες, σε νευραλγικά πόστα.

Ποια είναι η άποψή του για τη φετινή ομάδα; Ποιο πρόβλημα πρέπει να λύσει ο Παναθηναϊκός για να κάνει πρωταθλητισμό με συνέπεια μέχρι το τέλος; Ανήκει αποκλειστικά στον Στιλ η ευθύνη για τα γκολ που δέχτηκε στα δύο τελευταία ματς;; Πώς περιμένει το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στο "Γ. Καραϊσκάκης"; Αυτά και πολλά ακόμα, στη συνέντευξη που παραχώρησε ο Γιάννης Ζαβραδινός στον SportDog.

Κύριε Ζαβραδινέ, πώς είδατε την ισοπαλία με τη Βέροια;

"Αν βάζαμε τρία γκολ στο πρώτο ημίχρονο, τώρα θα ήμασταν όλοι μία χαρά. Αλλά φάγαμε ένα γκολ από του πουθενά και χάθηκαν δύο βαθμοί".

Το τελευταίο διάστημα, πάντως, γενικότερα ο Λουκ Στιλ έχει δείξει ότι δεν πατάει καλά.

"Δείχνει ότι φέρει ευθύνη. Έχει βρεθεί σε κάποιες στιγμές που δεν είναι καλές για τον Παναθηναϊκό. Αλλά φέρει ευθύνη και άμυνα μπροστά από τον Στιλ".

Γίνεται μεγάλη κουβέντα για το αν υπάρχει πρόβλημα φυσικής κατάστασης στον Παναθηναϊκό. Ποια είναι η δική σας άποψη;

'Κάτι συμβαίνει στη διάρκεια του ημιχρόνου και στο τελευταίο 20λεπτο υπάρχει πρόβλημα. Για εμένα, επειδή πολλοί υποστηρίζουν διάφορα, περισσότερα από όλους μας ξέρει ο προπονητής. Είναι γεγονός ότι η ομάδα πέφτει στο τελευταίο 20λεπτο. Αλλά αν είναι θέμα προετοιμασίας, κούρασης ή οτιδήποτε άλλο, είναι κάτι που το ξέρει καλύτερα ο προπονητής και κανένας άλλος".

Όταν δεν "καθαρίζει" παιχνίδια όπως αυτό με τη Βέροια ο Παναθηναϊκός, μπορεί να ελπίζει σε πρωταθλητισμό με συνέπεια;

"Αν διορθώσει το πρόβλημα που εμφανίζεται στο δεύτερο μέρος και παίζει μέχρι τέλους όπως στο πρώτο ημίχρονο, μπορεί να κερδίσει όλα τα ματς. Γιατί το σύστημα είναι καλό και οι παίκτες αποδίδουν. Αλλά πρέπει να παίζει και στο τελευταίο 20λεπτο όπως όταν αρχίζει το ματς".

Πώς βλέπετε τη φετινή ομάδα;

"Είναι η καλύτερη ομάδα που είχε ο Παναθηναϊκός τα τελευταία χρόνια, από την εποχή του Αναστασίου και μετά. Βλέπω ποιοτικούς ποδοσφαιριστές και, γενικά, μία καλή ομάδα. Αλλά κάτι παθαίνει στο δεύτερο ημίχρονο και υπάρχει πρόβλημα".

Μετά τα δύο ματς με Ηρακλή, σε Κύπελλο και πρωτάθλημα, υπάρχει το μεγάλο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό. Τι περιμένετε εκεί;

"Αν πιάσουμε σταθερή απόδηση, όλα μπορούν να συμβούν. Είναι ντέρμπι, άρα είναι ανοιχτά όλα τα αποτελέσματα. Το είδαμε και στο τελευταίο παιχνίδι του Ολυμπιακού, καθώς θα μπορούσε άνετα να έχει κερδίσει ο ΠΑΟΚ. Η άποψή μου είναι πως αν ο Παναθηναϊκός είναι σοβαρός, μπορεί να κερδίσει τον Ολυμπιακό. Και για αυτό το αποτέλεσμα θα πρέπει να κατέβουμε στο γήπεδο".

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags