Facebook Pixel «Αγαπημένος» τού Μοράις αυτός που κράζουν οι ΑΕΚτζήδες - Η σημερινή «απάντηση» του παίκτη!
| 2016-10-25 21:45:00

«Αγαπημένος» τού Μοράις αυτός που κράζουν οι ΑΕΚτζήδες - Η σημερινή «απάντηση» του παίκτη!

«Αγαπημένος» τού Μοράις αυτός που κράζουν οι ΑΕΚτζήδες - Η σημερινή «απάντηση» του παίκτη!

Μπορεί σε κάθε επαφή με την μπάλα η κερκίδα να εκφράζει δυσαρέσκεια, ωστόσο ο Πορτογάλος τον πηγαίνει πολύ, ενώ ο παίκτης ήδη τον δικαίωσε απόψε στο γήπεδο.

Δε θα ήθελαν πολλοί να είναι είναι στη θέση του Ζοσέ Μοράις τη δεδομένη χρονική στιγμή, μιας και ο Πορτογάλος κλήθηκε να διαδεχθεί τον Τιμούρ Κετσπάγια σε μια ταραγμένη περίοδο για την ΑΕΚ.  

Η γκρίνια από τα ανεπιτυχή αποτελέσματα είναι έντονη και ο έμπειρος τεχνικός υποχρεούται να μάθει το ρόστερ που έχει στα χέρια του και να διορθώσει τα κακώς κείμενα χωρίς, όμως, να "θυσιάσει" τα αποτελέσματα.

Στον ελάχιστο χρόνο που έχει στη διάθεσή του ο 51χρονος τεχνικός καλείται να αξιολογήσει ποιοι παίκτες του κάνουν και ποιοι όχι. Σίγουρα, σε αυτή τη διαδικασία πολύ λίγοι θα πόνταραν στον... Τόμας Πέκχαρτ!

Ο Τσέχος θεωρείται το "μαύρο πρόβατο" στην ΑΕΚ, αφού οι φίλοι της ομάδας δεν τον έχουν σε εκτίμηση μετά τις απογοητευτικές φετινές του εμφανίσεις. Χαρακτηριστικό είναι το γεγονός ότι το τελευταίο χρονικό διάστημα οι φίλαθλοι δυσανασχετούν όταν βλέπουν τον υψηλόσωμο φορ να πατάει χορτάρι.

Ό,τι και να λέει, όμως, ο κόσμος, αυτός που παίρνει τις αποφάσεις είναι ο προπονητής και ο Ζοσέ Μοράις φαίνεται να έχει εντελώς διαφορετική γνώμη από τους οπαδούς. Για την ακρίβεια, ο 51χρονος τεχνικός κάθε άλλο παρά έχει "ξεγράψει" τον Τόμας Πέκχαρτ. Αντιθέτως, τον πιστεύει πολύ αφού γνωρίζει τις δυνατότητές του από τα αγγλικά γήπεδα, όταν ο Τσέχος είχε αγωνιστεί στην Τότεναμ και στη Σαουθάμπτον ως δανεικός.

Ο Ζοσέ Μοράις θεωρεί πως ο διεθνής φορ περνά απλά ένα ντεφορμάρισμα, το οποίο γίνεται ακόμα πιο έντονο από τη δυσπιστία του κόσμου προς το πρόσωπό του.

Έτσι, όχι απλά δεν τον έχει παραγκωνίσει, αλλά σε κάθε προπόνηση ασχολείται πολύ μαζί του και του δίνει συμβουλές προσπαθώντας να τον "ξεμπλοκάρει". Παράλληλα, ο ίδιος ο Πέκχαρτ βρίσκει κίνητρο από την εμπιστοσύνη του προπονητή του και τα δίνει όλα στις προπονήσεις. 

Μάλιστα, στο σημερινό παιχνίδι με την Κέρκυρα για το Κύπελλο, ο παίκτης δικαίωσε σε μεγάλο βαθμό τον προπονητή με το γκολ που πέτυχε, ενώ "απάντησε" με την εμφάνισή του στους επικριτές του. 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags