Facebook Pixel Όλη η αλήθεια για την ξαφνική "εξαφάνιση" Έλληνα παίκτη του Ολυμπιακού! Τι γράφτηκε και τι ισχύει...
| 2016-11-01 23:30:00

Όλη η αλήθεια για την ξαφνική "εξαφάνιση" Έλληνα παίκτη του Ολυμπιακού! Τι γράφτηκε και τι ισχύει...

Όλη η αλήθεια για την ξαφνική "εξαφάνιση" Έλληνα  παίκτη του Ολυμπιακού! Τι γράφτηκε και τι ισχύει...

Πάρα πολλά λέγονται τελευταία για τον ποδοσφαιριστή που «αγνοείται» στον Πειραιά. Τι αναφέρουν οι φήμες και ποια είναι η πραγματικότητα; Διάβασε παρασκήνιο με ένα "κλικ"!

Μεγάλη κουβέντα έχει γίνει το τελευταίο διάστημα για το γεγονός ότι ο Πραξιτέλης Βούρος έχει εξαφανιστεί από τις αποστολές και, φυσικά, από την 11άδα του Ολυμπιακού (επέστρεψε ενόψει Αστάνα, όπου ο Μπέντο θα κάνει μεγάλο ροτέισον λόγω Παναθηναϊκού).

Ο νεαρός αμυντικός θα μπορούσε να δώσει λύσεις στην αμυντική γραμμή των πρωταθλητών, σε μία περίοδο που υπάρχουν θέματα στους "ερυθρόλευκους" τόσο με τον Ντε Λα Μπέγια στα αριστερά, όσο και στο κέντρο της άμυνας.

Η πρόσφατη πληροφόρηση που υπήρχε γύρω από το θέμα, ανέφερε ότι η πλευρά του νεαρού άσου ζήτησε το αστρονομικό ποσό των 450 χιλ. ευρώ τον χρόνο, για να ανανεώσει το συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό, κάτι που ο ίδιος ο παίκτης φέρεται να διέψευσε σε συζητήσεις του με δημοσιογράφους στο ταξίδι για την Αστάνα.

Ο Σκύλος έψαξε λίγο το θέμα για τον νεαρό άσο και την καριέρα του στο Λιμάνι, καθώς θυμίζουμε ότι πρόκειται για έναν ποδοσφαιριστή που ο Μάρκο Σίλβα το καλοκαίρι του 2015 είχε ξεχωρίσει την περίπτωσή του από τους πιτσιρικάδες του Ολυμπιακού.

Τι μάθαμε, λοιπόν, για την "εξαφάνισή" του; Προφανώς και πρέπει να συνδέεται με το γεγονός ότι δεν έχει ανανεώσει το συμβόλαιό του, μόνο που οι απαιτήσεις του δεν ήταν αυτές που έχουν μεταφερθεί στον Τύπο.

Δε γίνεται, άλλωστε, ένας άπειρος παίκτης να ζητάει περίπου μισό εκατομμύριο για να υπογράψει νέο συμβόλαιο. Αλλά ακόμα κι αν το ήθελε ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής, δεν υπήρχε περίπτωση να ζητήσει κάτι τέτοιο ο μάνατζέρ του, γιατί θα ήταν μία ακραία απαίτηση.

Το πρόβλημα στις επαφές με τη διοίκηση του Ολυμπιακού δεν ήταν οικονομικό, αλλά κάποιες άλλες λεπτομέρειες στις οποίες δεν υπήρξε συμφωνία. Αλλά και η φιλοσοφία του ίδιου του παίκτη, που προφανώς ήθελε να προβλέπονται κάποια συγκεκριμένα θέματα στο νέο του συμβόλαιο.

Τι μπορεί να γίνει στη συνέχεια; Αυτό δεν το γνωρίζει κανείς, παρά μόνο η πλευρά του παίκτη.

Αξίζει, πάντως, να σημειώσουμε ότι πρόσφατα, στις αρχές Αυγούστου, ο Πραξιτέλης Βούρος άλλαξε μανατζερική στέγη, προφανώς για να γίνει νέα προσέγγιση με τους "ερυθρόλευκους" μέσα στο επόμενο διάστημα...
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags