Facebook Pixel Βόμβα στο Λιμάνι – Τα δύο top ονόματα που βγαίνουν στο σφυρί τον Iανουάριο - Πόσα ζητάει ο Ολυμπιακός!
| 2016-11-14 15:15:00

Βόμβα στο Λιμάνι – Τα δύο top ονόματα που βγαίνουν στο σφυρί τον Iανουάριο - Πόσα ζητάει ο Ολυμπιακός!

Βόμβα στο Λιμάνι – Τα δύο top ονόματα που βγαίνουν στο σφυρί τον Iανουάριο - Πόσα ζητάει ο Ολυμπιακός!

Κάνουν όργια μέχρι στιγμής στη σεζόν κι αν έρθουν οι σωστές προτάσεις από το εξωτερικό, οι Πειραιώτες δε θα διστάσουν να παραχωρήσουν τον έναν από τους δύο! "Κλικ" κι έμαθες...

Καυτή αναμένεται να είναι η μεταγραφική περίοδος του Ιανουαρίου για τον Ολυμπιακό, καθώς στο Λιμάνι περιμένουν προτάσεις για τα πρωτοκλασάτα ονόματα της ομάδας.

Κι αναλόγως, βέβαια, με τις προσφορές που θα έρθουν, θα πάρουν και τις ανάλογες αποφάσεις για τους παίκτες που θα παραχωρήσουν και τους αντικαταστάτες τους.

Μάλιστα, στο Λιμάνι αναμένουν να εκφραστεί επίσημο ενδιαφέρον για δύο συγκεκριμένους παίκτες, οι οποίοι μέχρι στιγμής κάνουν εξαιρετικές εμφανίσεις και είναι από τους κορυφαίους των πρωταθλητών.

Ο λόγος για τον Μιλιβόγιεβιτς και τον Ιντέγιε, που αποτελούν βασικές και καθοριστικές μονάδες του φετινού Ολυμπιακού και είναι λογικό να έχουν τραβήξει το ενδιαφέρον ξένων ομάδων.

Όπως αναφέρουν οι αποκλειστικές πληροφορίες του SportDog, για τον Σέρβο μέσο εκτιμάται αναθέρμανση του ενδιαφέροντος από τη Ζενίτ, ενώ για τον Νιγηριανό φορ υπάρχει η πεποίθηση στον Πειραιά ότι θα επιστρέψουν οι Κινέζοι, οι οποίοι είχαν ενδιαφερθεί έντονα και πέρυσι τον Γενάρη.

Από την πλευρά τους, οι Ερυθρόλευκοι θα εξετάσουν οποιαδήποτε πρόταση ξεπερνάει τα 12 εκ. ευρώ για τους δύο παίκτες και, φυσικά, αν προκύψει κάποια πώληση, θα βγουν στην αγορά να αναζητήσουν ισάξιους αντικαταστάτες.

Πάντως, πολύ δύσκολα οι πρωταθλητές θα αποφασίσουν να παραχωρήσουν και τους δύο παίκτες, από τη στιγμή που πρόκειται για δύο βασικά γρανάζια της φετινής ερυθρόλευκης μηχανής.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Όργια Αλέφαντου: "Πολύ κοντός για τον Ολυμπιακό"!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags