Facebook Pixel Aυτόν θέλει η Τούμπα κι αυτός φτιάχνεται: "Μόνο για τον ΠΑΟΚ γυρίζω πίσω, για τίποτα και κανέναν άλλο!"
| 2016-11-17 16:15:00

Aυτόν θέλει η Τούμπα κι αυτός φτιάχνεται: "Μόνο για τον ΠΑΟΚ γυρίζω πίσω, για τίποτα και κανέναν άλλο!"

Aυτόν θέλει η Τούμπα κι αυτός φτιάχνεται: "Μόνο για τον ΠΑΟΚ γυρίζω πίσω, για τίποτα και κανέναν άλλο!"

Αποτελεί την πολύ μεγάλη καψούρα των φιλάθλων του ΠΑΟΚ. Οι περισσότεροι από αυτούς, μάλιστα, ακόμα δεν έχουν χωνέψει το ότι δεν αγωνίζεται, πια, με την ασπρόμαυρη φανέλα...

Ο λόγος για τον Κώστα Σταφυλίδη, που μαζί με τον Αντελίνο Βιεϊρίνια, είναι οι δύο ποδοσφαιριστές που οι ΠΑΟΚτσήδες θέλουν σαν… τρελοί να τους δουν ξανά στην Τούμπα. Και οι δύο βέβαια, αγωνίζονται αυτή τη στιγμή στην Μπουντεσλίγκα, σε ένα από τα κορυφαία πρωταθλήματα της υφηλίου.

Η περίπτωση, πάντως, του Σταφυλίδη, ο οποίος αναδείχθηκε από τα τμήματα υποδομής του ΠΑΟΚ και παραχωρήθηκε στην Μπάγερ Λεβερκούζεν το καλοκαίρι του 2012 λόγω οικονομικών προβλημάτων και ενώ η προετοιμασία στην Ολλανδία βρισκόταν σε εξέλιξη, λίγες ημέρες πριν ο Ιβάν Σαββίδης αποκτήσει το πλειοψηφικό πακέτο των μετοχών της ΠΑΕ, βρίσκεται στην κορυφή των… επιθυμιών του κόσμου του Δικεφάλου του Βορρά.

Όμως, το γεγονός πως 23χρονος Θεσσαλονικιός μπακ πραγματοποιεί μία από τις καλύτερες χρονιές του με τη φανέλα της Άουγκσμπουργκ και είναι βασικός στην Εθνική υπό τις οδηγίες του Σκίμπε, έχουν ως αποτέλεσμα οι μετοχές του να βρίσκονται σε ανοδική πορεία και αρκετές ομάδες να έχουν το όνομά του στα υπόψη τους.

Μία από αυτές, είναι και το Αμβούργο, όπως ανέφερε πρόσφατα ρεπορτάζ της «Live Sport», με το σίγουρο να είναι πως ο Σταφυλίδης δεν δείχνει αυτή τη στιγμή να σκέφτεται το σενάριο της επιστροφής του στο ελληνικό πρωτάθλημα, ακόμα και αν προορισμός είναι ο ΠΑΟΚ.

Βέβαια, το όνομα του Σταφυλίδη έχει ακουστεί το προηγούμενο διάστημα και για τον Ολυμπιακό και για τον Παναθηναϊκό, όμως ο ίδιος έχει δηλώσει ανοιχτά πως «για μια ομάδα θα επέστρεφα στην Ελλάδα, τον ΠΑΟΚ και αυτό το γνωρίζετε πολύ καλά».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags