Facebook Pixel Απίστευτο: Δεν έχει παίξει ακόμα στον Ολυμπιακό και έχει τρελάνει τους σκάουτερ – Ποια ομάδα τον θέλει!
| 2016-11-17 19:10:00

Απίστευτο: Δεν έχει παίξει ακόμα στον Ολυμπιακό και έχει τρελάνει τους σκάουτερ – Ποια ομάδα τον θέλει!

Απίστευτο: Δεν έχει παίξει ακόμα στον Ολυμπιακό και έχει τρελάνει τους σκάουτερ – Ποια ομάδα τον θέλει!

Θεωρείται ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα στο Λιμάνι, ωστόσο δεν περιμέναμε πως ήδη θα υπήρχε ενδιαφέρον από τόσους συλλόγους. Ο SportDog έχει όλο το ρεπορτάζ.

Σε… μεταγραφικούς ρυθμούς κινείται τις τελευταίες ημέρες ο Ολυμπιακός, καθώς λόγω και της διακοπής του πρωταθλήματος, υπήρξαν αρκετές ειδήσεις σχετικά με τους παίκτες των Πειραιωτών που παρακολουθούν ξένες ομάδες. Πρώτο όνομα στις σχετικές λίστες είναι φυσικά ο Λούκα Μιλιβόγεβιτς, για τον οποίο σας γράψαμε και χθες, πως μάλλον ετοιμάζεται για τη μεταγραφή της ζωής του.

Στο στόχαστρο όμως υπάρχουν και άλλοι ερυθρόλευκοι άσοι, καθώς ο Ολυμπιακός και φέτος έχει πολύ καλό υλικό στο ρόστερ του και όπως φαίνεται… έχει πέραση σε ομάδες του εξωτερικού. Μάλιστα, όπως έμαθε ο Σκύλος, σκάουτερ ξένων ομάδων παρακολουθούν στενά και παιδιά που δεν έχουν παίξει πολύ, όπως είναι για παράδειγμα ο Μάνθάτης!

Ο νεαρός άσος, που έχει αφήσει καλές εντυπώσεις στα λίγα ματς που τον έχουμε δει, ήδη βρίσκεται στο μπλοκάκι αρκετών σκάουτερ, ενώ όπως ενημερωθήκαμε, έχει κάνει γκελ και σε αρκετούς ιταλικούς συλλόγους.

Μάλιστα, αξίζει να αναφέρουμε πως πλέον σε όλα τα ματς της Κ-20 του Ολυμπιακού βρίσκονται σκάουτ και μάνατζερ που τον παρακολουθούν, ενώ …ζεστό ενδιαφέρον υπάρχει από την Τζένοα. Ωστόσο, η συγκεκριμένη ομάδα πολύ δύσκολα θα προσεγγίσει τους Πρωταθλητές, καθώς στο Λιμάνι δεν έχουν ξεχάσει ακόμα το φιάσκο με τον Φετφατζίδη!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Τα κλωτσομπουνίδια που ...έριξε ο Σφαιρόπουλος - Τι συνέβη με Γιανγκ και Παπαπέτρου πριν από τον ΠΑΟ!

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags