Facebook Pixel Αυτόν θέλει να φέρει για αντι-Γκιστ ο ΠΑΟ, αλλά...
| 2016-11-17 22:45:00

Αυτόν θέλει να φέρει για αντι-Γκιστ ο ΠΑΟ, αλλά...

Αυτόν θέλει να φέρει για αντι-Γκιστ ο ΠΑΟ, αλλά...

Οι "πράσινοι" θα χάσουν για μεγάλο διάστημα, όπως φαίνεται, τον Αμερικανό και ήδη ψάχνονται για τον αντικαταστάτη του! Διάβασε το ξένο όνομα που ακούστηκε δυνατά!

Πολύ άσχημα είναι τα νέα για τον Τζέιμς Γκιστ, καθώς σήμερα υποβλήθηκε σε μαγνητική τομογραφία που έδειξε πως έχει υποστεί απόσπαση της έκφυσης του μακρού προσαγωγού μυός του αριστερού ποδιού.

Η ζημιά είναι αρκετά σοβαρή, ο Αμερικανός είναι πολύ πιθανό να περάσει ακόμα και την πόρτα του χειρουργείου, κάτι που σημαίνει πως θα γυρίσει από την επόμενη σεζόν στα παρκέ.

Η εξέλιξη αυτή, λοιπόν, αλλάζει τα πλάνα του Τριφυλλιού και του Τσάβι Πασκουάλ, καθώς πλέον κρίνεται επιτακτική η ανάγκη για μεταγραφή ψηλού.

Οι Πράσινοι, που μέχρι πρότινος έψαχναν για γκαρντ, ώστε να καλύψουν το κενό του Τζέιμς, πλέον θα αναζητήσουν παίκτη που θα μπορέσει να καλύψει τη σημαντική απουσία του Γκιστ από τη ρακέτα. 

Στο Τριφύλλι θα βγουν στην αγορά ψάχνοντας έναν παίκτη με τα χαρακτηριστικά του Αμερικανού και όπως μάθαμε ήδη υπάρχει ένα γνωστό όνομα στη λίστα τους. Αυτός είναι ο Οκάρο Γουάιτ, που απασχολήσε τον Παναθηναϊκό και το περασμένο καλοκαίρι!

Ο πρώην παίκτης του Άρη αποδεσμέυτηκε πρόσφατα από τους Μαϊάμι Χιτ, παρά τις καλές εμφανίσεις που έκανε, και αυτή τη στιγμή βρίσκεται στο NBDL, όπου συνεχίζει να παλεύει για να κερδίσει ένα συμβόλαιο στον μαγικό κόσμο του ΝΒΑ, που παραμένει το μεγάλο όνειρό του.

Ωστόσο, ο Παναθηναϊκός θα κάνει ξανά την προσπάθειά του, θα τον προσεγγίσει ζεστά, ενώ θα του υποσχεθεί πλέον και περισσότερο χρόνο λόγω της απουσίας του Γκιστ. Η περίπτωσή του, πάντως, είναι εξαιρετικά δύσκολη...

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags