Facebook Pixel Επιστροφή - τρελή έκπληξη αμυντικού στο Λιμάνι – Διαβάστε ποιον θα φέρει πίσω ο Μπέντο το Γενάρη!
| 2016-11-18 00:15:00

Επιστροφή - τρελή έκπληξη αμυντικού στο Λιμάνι – Διαβάστε ποιον θα φέρει πίσω ο Μπέντο το Γενάρη!

Επιστροφή - τρελή έκπληξη αμυντικού στο Λιμάνι – Διαβάστε ποιον θα φέρει πίσω ο Μπέντο το Γενάρη!

Ψήνεται ενίσχυση για τα μετόπισθεν τού Ολυμπιακού! Γιατί γυρίζει άσος στην ομάδα με απόφαση τού Πορτογάλου; O Σκύλος, που τα μυρίζεται όλα, έχει κι αυτό το παρασκήνιο!

Ο Πάουλο Μπέντο μπορεί να πέρασε με άριστα τα πρώτα τεστ, καθώς έβγαλε μόνο με νίκες το δύσκολο πρόγραμμα και τα παιχνίδια κόντρα σε Πανιώνιο, ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκό, όμως ξέρει ότι ακολουθούν κι άλλα δύσκολα ματς, καθώς με τις αναβολές του πρωταθλήματος, αλλά και το πρόγραμμα του Γιουρόπα, έχουν μαζευτεί πολλοί αγώνες για τον Γενάρη.

Μάλιστα, στη συγκεκριμένη περίοδο ο Ολυμπιακός θα έχει και δύο προγραμματισμένες απουσίες, καθώς λόγω Κόπα Άφρικα θα λείπουν τόσο ο Ντα Κόστα όσο και ο Ρομαό. Έτσι, λοιπόν, και με δεδομένο ότι ο Σιόβας δεν υπολογίζεται πλέον, αφού θεωρείται "ξένο σώμα", στο Λιμάνι ήδη άρχισαν να ψάχνονται για έναν παίκτη, ο οποίος θα τους ενισχύσει στα μετόπισθεν, έστω και προσωρινά!

Κάπως έτσι βγήκε στο προσκήνιο το όνομα τού Τάσου Αυλωνίτη, ο οποίος σύμφωνα με τις πληροφορίες του "SportDog Penalty", όντως συγκεντρώνει αρκετές πιθανότητες για να επιστρέψει στην ομάδα.

Πρόκειται για έναν παίκτη που έχει καλά χαρακτηριστικά, πέρυσι πήρε την ευκαιρία του στη Στουρμ και τα πήγε περίφημα, ενώ το καλοκαίρι έμεινε αναγκαστικά στου Ρέντη, λόγω ενός προβλήματος. Ο Αυλωνίτης ταλαιπωρείται (ακόμα) από ένα πρόβλημα προσαγωγών-κοιλιακών κι αυτό είναι το εμπόδιο που υπάρχει αυτή τη στιγμή ώστε να "κλειδώσει" η επιστροφή του στο Λιμάνι. 

Ωστόσο, με δεδομένες τις απουσίες των Ντα Κόστα - Ρομαό, αλλά και το γεγονός ότι ο Ρέτσος έχει μονιμοποιηθεί στα αριστερά λόγω των προβλημάτων του Ντε Λα Μπέγια, είναι πολύ πιθανό ο Αυλωνίτης να πάρει ξανά την ευκαιρία του.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags