Facebook Pixel «Μπαμ» Γιαννακόπουλου μετά τον Ολυμπιακό: Δεν το βάζει κάτω και παλεύει να φέρει αυτόν για αντι-Γκιστ
| 2016-11-19 14:45:00

«Μπαμ» Γιαννακόπουλου μετά τον Ολυμπιακό: Δεν το βάζει κάτω και παλεύει να φέρει αυτόν για αντι-Γκιστ

«Μπαμ» Γιαννακόπουλου μετά τον Ολυμπιακό: Δεν το βάζει κάτω και παλεύει να φέρει αυτόν για αντι-Γκιστ

Μπορεί να είναι μία πολύ δύσκολη περίπτωση, ωστόσο γίνονται προσπάθειες να πεισθεί να έρθει στην Ελλάδα, μιας και είναι ο κορυφαίος στόχος της διοίκησης! Ο Σκύλος έχει το θέμα!

O Παναθηναϊκός εδώ και καιρό ψάχνει στην αγορά για γκαρντ με σκοπό να καλύψει το κενό του τραυματία Μάικ Τζέιμς, αλλά οι προσπάθειές του δεν έχουν ευοδωθεί.

Μάλιστα, ο τελευταίος στόχος των Πρασίνων ήταν ο Τζόναθαν Γκίμπσον, όπως σας αποκαλύψαμε χθες, ένας παίκτης με 42 πόντους μέσο όρο στο πρωτάθλημα της Κίνας.

Εντούτοις, η υπόθεση δεν προχώρησε αφού το deal χάλασε στο οικονομικό κομμάτι, όπως είχε συμβεί και με τον Μάρκο Πόποβιτς της Φουενλαμπράδα. Ο Γκίμπσον, μάλιστα, υπέγραψε χθες συμβόλαιο συνεργασίας με τους Ντάλας Μάβερικς και θα είναι συμπαίκτης του Ντιρκ Νοβίτσκι στα παρκέ του ΝΒΑ.

Οι εξελίξεις, πάντως, τρέχουν για το Τριφύλλι και ειδικά μετά τον τραυματισμό ενός άλλου Τζέιμς, του Γκιστ, τα δεδομένα για τον Παναθηναϊκό αλλάζουν. Κι αυτό γιατί ο Αμερικανός φόργουορντ έχει υποστεί μεγάλη ζημιά και θα μείνει εκτός δράσης για σημαντικό χρονικό διάστημα.

Αντιθέτως, ο Μάικ Τζέιμς αναμένεται να επιστρέψει σε περίπου δυο εβδομάδες. Έτσι, η προτεραιότητα του Παναθηναϊκού είναι πλέον η απόκτηση ενός ψηλού παίκτη που θα αντικαταστήσει τον Γκιστ και όχι ενός περιφερειακού.

Όπως πρώτος σας ενημέρωσε ο SportDog, το πρώτο όνομα που έχει πέσει στο τραπέζι είναι αυτό του Οκάρο Ουάιτ, MVP της περασμένης σεζόν στο ελληνικό πρωτάθλημα με τη φανέλα του Άρη.

Ασφαλώς πρόκειται για πολύ ποιοτικό παίκτη, αλλά παράλληλα και για πολύ δύσκολη περίπτωση, αφού ο Αμερικανός έχει ξεκαθαρίσει ότι δεν θέλει να επιστρέψει στην Ευρώπη, μιας και προτιμά να εξαντλήσει τις πιθανότητές του για ένα συμβόλαιο στο ΝΒΑ.

Παρ' όλα αυτά, ο Παναθηναϊκός είναι αποφασισμένος να το παλέψει για να του αλλάξει τη γνώμη αφού επιθυμεί διακαώς την απόκτησή του. Άλλωστε, το κενό του Γκιστ είναι πολύ μεγάλο και καλύτερο αντικαταστάτη από τον Οκάρο Ουάιτ πολύ δύσκολα θα βρει τη συγκεκριμένη χρονική περίοδο... 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Επίθεση στον Μπουρούση: Ρε άρχοντα της φάπας, πώς μπόρεσες;

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags