Facebook Pixel Βόμβες Κετσετζόγλου: "Τα 3 ματς που ευνοήθηκε από ρέφερι ο Ολυμπιακός" - "Γιατί να πάρει 300.000.000;"!
| 2016-11-30 17:45:00

Βόμβες Κετσετζόγλου: "Τα 3 ματς που ευνοήθηκε από ρέφερι ο Ολυμπιακός" - "Γιατί να πάρει 300.000.000;"!

του Γιώργου Κτενά
Βόμβες Κετσετζόγλου: "Τα 3 ματς που ευνοήθηκε από ρέφερι ο Ολυμπιακός" - "Γιατί να πάρει 300.000.000;"!

Δηλώσεις που θα κάνουν πάταγο από το γνωστό δημοσιογράφο της Ένωσης στο SportDog: «Θα σας πω γιατί το +7 είναι πλασματικό» - «Θα φώναζα κι εγώ εάν ήμουν στην Καρδίτσα»!

Ατάκες-φωτιά πέταξε στο SportDog ο Κώστας Κετσετζόγλου για το φετινό πρωτάθλημα, τον Ολυμπιακό, τη διαιτησία και όχι μόνο.

Ο γνωστός ρεπόρτερ τής ΑΕΚ μίλησε για τρία συγκεκριμένα παιχνίδια που οι πρωταθλητές ευνοήθηκαν από τους ρέφερι, τονίζοντας ότι το +7 από την κορυφή είναι πλασματικό.

Παράλληλα, μίλησε για την Ένωση και την τελευταία γκέλα στην Καρδίτσα, λέγοντας πως και ο ίδιος αν ήταν στην κερκίδα θα φώναζε κατά των παικτών!

Κώστα, πώς σχολιάζεις το 2-2 με την Καρδίτσα, σε έναν κακό αγωνιστικά χώρο;

"Χωρίς ουσιαστική σημασία, αλλά κακό για την ψυχολογία της ομάδας το αποτέλεσμα. Η ΑΕΚ χρειάζεται νίκες για να φτιάξει την ψυχολογία της ακόμη και στα προπονητικά διπλά, πόσο περισσότερο σε επίσημο ματς που το ειχε καθαρίσει και μόνη της επέτρεψε στον αντίπαλο να ισοφαρίσει...".

Το σύνθημα για τη ροζ φανέλα και το "αυτό δεν ειναι ΑΕΚ" κυριάρχησε στην εξέδρα μετά τη λήξη του ματς. Πώς σου φάνηκε;

"Φυσιολογικό. Τα παιδιά έφαγαν όλη τη βροχή, στήριξαν την ομάδα με φωνή και η ομάδα μετά το 2-0 δεν τους σεβάστηκε. Σε κάτι τέτοιες στιγμές φταίνε όλα. Κι εγώ θα φώναζα".

Στο επίκεντρο των οπαδών βρέθηκε και ο Ανέστης.

"Βασικά πρέπει να βρεθεί στο επίκεντρο σοβαρής συζήτησης μέσα στην ομάδα το πώς αυτό το παιδί ήρθε από τον Πανιώνιο με πολλά προσόντα και λίγες αδυναμίες και έχει ακόμη στον τρίτο του χρόνο στην ΑΕΚ τις ίδιες αδυναμίες...".

Χθες αγωνίστηκαν και μεγάλα ονόματα, πλην των πιτσιρικάδων. Πώς είδες Αλμέιδα, Πατίτο, Αραβίδη;

"Ο Αλμέιδα κι ο Αραβίδης δεν κρίνονται. Ο Πατίτο με ενθουσίασε με την προσέγγιση που είχε στον αγώνα. Έπαιξε στα όρια και σεβάστηκε τη φανέλα και τον κόσμο. Η μία ασίστ πλέον σε κάθε ματς δεν αποτελεί είδηση".

Το σχόλιό σου για τον Μοράις; Έχουμε μια πρώτη εικόνα του μετά από τόσα παιχνίδια.

"Νομίζω πως η εικόνα που βλέπουμε στα παιχνίδια αδικεί τη δουλειά που γίνεται στα Σπάτα. Ελπίζω να τον δικαιώσουν τα αποτελέσματα γιατί είναι ένας προπονητής που ξέρει το σύγχρονο ποδόσφαιρο και μπορεί να κάνει σπουδαία πράγματα στην ΑΕΚ". 

Ο Ολυμπιακός είναι δίκαια πρώτος; Γιατί ΑΕΚ, Παναθηναϊκός και ΠΑΟΚ δε δείχνουν ότι μπορούν να τον "χτυπήσουν" με αξιώσεις, ακόμα και σε μία μέτρια χρονιά των "ερυθρόλευκων".

"Γιατί και οι τρεις στις κακές τους μέρες έχασαν βαθμούς, ενώ ο Ολυμπιακός σε τρία σερί κακά παιχνίδια πήρε 9 πόντους από τη διαιτησία. Και κατά σύμπτωση ήταν οι μόνες τρεις αγωνιστικές που όρισε διαιτητές η πρώην ΚΕΔ. Από εκεί και πέρα, στα ντέρμπι με ΠΑΟ και ΑΕΚ ήταν καλύτερος και νίκησε δίκαια. Η διαφορά, όμως, των 7 βαθμών ειναι πλασματική κι αν η ΑΕΚ αλλά και ο ΠΑΟ βελτιωθούν το πρωτάθλημα μπορει να ανάψει ξανά". 

Το σχόλιό σου για το κομμάτι της διαιτησίας φέτος;

"Με εξαίρεση τις τρεις αγωνιστικές Σωμαρακάκη, δε βλέπω διάθεση να ευνοηθεί ή να αδικηθεί κάποια ομάδα. Λάθη γίνονται αλλά όχι με... κεντρική διαχείριση".

Θεωρείς ότι μπορούν να αλλάξουν τα δεδομένα στο ελληνικό ποδόσφαιρο, με τις εκλογές στην ΕΠΟ;

"Φυσικά. Μόνο έτσι μπορούν να αλλάξουν και πραγματικά απορώ πώς τα προηγούμενα 20 χρόνια οι διοικήσεις ΑΕΚ, ΠΑΟ και ΠΑΟΚ δεν ασχολήθηκαν καθόλου με αυτό το κομμάτι κι άφησαν τον Ολυμπιακό να μαζέψει 300.000.000 από το Τσάμπιονς Λιγκ κι αυτοί, ουσιαστικά ή τυπικά, να πτωχεύσου".

 
 
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags