Facebook Pixel Φευγάτος ο Ιντέγιε! Πού τον στέλνει ο Ολυμπιακός και με πόσα τρελά λεφτά – Έρχεται κλασάτος φορ!
| 2016-12-03 19:52:00

Φευγάτος ο Ιντέγιε! Πού τον στέλνει ο Ολυμπιακός και με πόσα τρελά λεφτά – Έρχεται κλασάτος φορ!

Φευγάτος ο Ιντέγιε! Πού τον στέλνει ο Ολυμπιακός και με πόσα τρελά λεφτά – Έρχεται κλασάτος φορ!

Μεγάλες αλλαγές στον Ολυμπιακό τον Γενάρη, καθώς πολύ δύσκολα θα «χαλάσει» το deal για τον Νιγηριανό άσο. Τρέχουν ήδη στο Λιμάνι για τον παίκτη που θα τον αντικαταστήσει!

Δίχως να αποδίδει τρομερό θέαμα, ο Ολυμπιακός έχει καταφέρει να είναι μέσα σε όλους τους στόχους του. Οι Ερυθρόλευκοι διατηρούν σχετικά εύκολα την πρώτη θέση στο πρωτάθλημα και εξασφάλισαν την πρόκριση στην επόμενη φάση του Europa League.

Με την μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου να πλησιάζει, οι Πειραιώτες σχεδιάζουν τις κινήσεις τους και τη δεδομένη χρονική στιγμή φαίνεται πολύ πιθανό ο πρώτος στόχος τους να είναι επιθετικός. Αυτό ήταν έτσι κι αλλιώς αναμενόμενο εξαιτίας της διαφαινόμενης αποχώρησης του Γκονσάλο Πασιένσια, ωστόσο το νέο είναι πως ο παίκτης που θα αποκτηθεί δεν θα είναι αντικαταστάτης του Πορτογάλου!

Και αυτό γιατί ακόμα και αν ο δανεικός από την Πόρτο επιθετικός είναι ο μόνος που θα αποχωρήσει, οι Ερυθρόλευκοι θα παραμείνουν με το δίδυμο Ιντέγε-Καρντόσο στην επίθεση και τον Σεμπά που μπορεί να αγωνιστεί στην κορυφή αν χρειαστεί. Τι θα γίνει όμως αν πωληθεί ο Ιντέγε;

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του SportDog, ο Νιγηριανός είναι πιθανότερο να αποχωρήσει από ποτέ. Οι Κινέζοι που ενδιαφέρθηκαν και πέρυσι τον Ιανουάριο για τον ποδοσφαιριστή, είναι έτοιμοι να επανέλθουν με πρόταση μεγαλύτερη των 15 εκατομμυρίων για την απόκτησή του, ποσό στο οποίο ο Ολυμπιακός δεν θα μπορέσει να πει «όχι»!

Θυμίζουμε ότι αυτή η πώληση θα μπορούσε να είχε γίνει και τον Ιανουάριο του 2016, ωστόσο τόσε το θέμα δεν προχώρησε. Φέτος, όμως, οι δυο πλευρές πάνε… φουλ για το deal. Κάτι που σημαίνει ότι ο Ολυμπιακός θα αναγκαστεί να βγει στην αγορά για επιθετικό πρώτης γραμμής ώστε να καλύψει το κενό του πρώτου του σκόρερ.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags