Facebook Pixel Τρελό ξέσπασμα Βάντσικ για Παπουτσέλη 20 χρόνια μετά: "Αυτά του 'χαμε πει" – "Τον πήγαν καροτσάκι"!
| 2016-12-08 16:15:00

Τρελό ξέσπασμα Βάντσικ για Παπουτσέλη 20 χρόνια μετά: "Αυτά του 'χαμε πει" – "Τον πήγαν καροτσάκι"!

του Γιώργου Κτενά
Τρελό ξέσπασμα Βάντσικ για Παπουτσέλη 20 χρόνια μετά: "Αυτά του 'χαμε πει" – "Τον πήγαν καροτσάκι"!

Ο παλαίμαχος πορτιέρο του Παναθηναϊκού θυμάται το πέναλτι που κέρδισε σα σήμερα ο Ίλια Ίβιτς και ...φορτώνει! "Δεν ξέρω τι όνειρο είδε και το έδωσε" κι άλλες φοβερές ατάκες!

Στο ...όνειρο που είδε ο Παπουτσέλης όταν σφύριξε το πέναλτι του Γιάννη Καλιτζάκη πάνω στον Ίλια Ίβιτς, αναφέρθηκε σε συνέντευξή του στον SportDog o Γιόζεφ Βάντσικ, με αφορμή τη συμπλήρωση σήμερα 20 ετών από εκείνο το ντέρμπι Ολυμπιακού-Παναθηναϊκού.

Ο παλαίμαχος άσος σχολίασε και την προ λίγων μηνών παραδοχή τού Παπουτσέλη για το λάθος του στη συγκεκριμένη φάση, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι πλέον δεν αλλάζει τίποτα."Tι να το κάνω τώρα;", τόνισε χαρακτηριστικά.

"Ήταν έξω από τη μεγάλη περιοχή η φάση, τη θυμάμαι καλά. Έκανε ο Καλιτζάκης ένα τάκλιν στον Ίβιτς και ο κύριος Παπουτσέλης δεν ξέρω τι όνειρο είδε και έδωσε το πέναλτι. Πήγαμε πάνω του, όλη η ομάδα και του λέγαμε τι είναι αυτά που κάνει. Από την άλλη οι παίκτες του Ολυμπιακού τον πήγανε καροτσάκι για να δώσει το πέναλτι", ήταν το πρώτο σχόλιο του Γιόζεφ Βάντσικ στον SportDog, για την απόφαση του παλαίμαχου διαιτητή σε εκείνο το ντέρμπι.

Πρόσφατα, μόλις πριν από λίγους μήνες, ο Στράτος Παπουτσέλης μίλησε σε αθλητική εφημερίδα για το συγκεκριμένο πέναλτι και, μεταξύ άλλων, είχε σχολιάσει: "Εγώ ήμουν γύρω στα τριάντα πέντε μέτρα πίσω, γιατί επρόκειτο για πολύ γρήγορη αντεπίθεση του Ολυμπιακού και μια μαλακία του Καλιτζάκη, που μπερδεύτηκε με τον Ουζουνίδη, μπήκε στη μέση ο Ίβιτς, τους πήρε την μπάλα και τη στιγμή που έμπαινε τον ανέτρεψαν. Δεν μπορούσα να δω ξεκάθαρα αν η ανατροπή έγινε εκτός ή μέσα στην περιοχή.

Ούτε όμως ο επόπτης μου, ο Κουναλάκης, έδειξε ότι ήταν λάθος η υπόδειξη μου. Έφυγε προς το κόρνερ πράγμα που με έκανε να υποθέσω ότι συμφωνούσε με την υπόδειξη μου. Τώρα και αφού την έχω δει τη φάση δεκάδες φορές σε ριπλέι, έχω πεισθεί ότι η ανατροπή έγινε εκτός περιοχής, άρα δεν ήταν πέναλτι. Όμως, εκείνη την εποχή δεν υπήρχε ριπλέι, ούτε οι διαιτητές είμαστε σε θέση να ξαναδούμε τη φάση σε ριπλέι πριν αποφασίσουμε".

Τι σχολίασε το "βουνό" στον SportDog για αυτή τη θέση του Παπουτσέλη; "Κάθε άνθρωπος μπορεί να πει ό,τι θέλει. Αλλά είχε και επόπτη, δεν μπορούσε να μιλήσει μαζί του; Αν λέει ότι είναι λάθος, τι να κάνουμε τώρα; Αλλά ακόμα κι αν δέχτηκε ότι ήταν λάθος, δεν αλλάζει το αποτέλεσμα. Μακάρι να ήταν λάθος και να τον συγχωρήσουμε, γιατί παίζαμε για τη φανέλα και την οικογένειά μας. Αφού το παραδέχτηκε, καλό είναι που το έκανε. Αλλά τώρα τι να το κάνω, τι αλλάζει;".

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags