Facebook Pixel Ποιος Μπασινάς; Να το φαβορί για αντι-Ζιλμπέρτο – Διαβάστε ποιους διώχνει από τον ΠΑΟ και τι φέρνει!
| 2016-12-13 16:00:00

Ποιος Μπασινάς; Να το φαβορί για αντι-Ζιλμπέρτο – Διαβάστε ποιους διώχνει από τον ΠΑΟ και τι φέρνει!

Ποιος Μπασινάς; Να το φαβορί για αντι-Ζιλμπέρτο – Διαβάστε ποιους διώχνει από τον ΠΑΟ και τι φέρνει!

Τρέχουν οι "πράσινοι" όσον αφορά το θέμα του αθλητικού διευθυντή που πιθανότατα θα είναι Έλληνας! Διαβάστε το νούμερο ένα της λίστας και τι τον ...περιμένει μόλις αναλάβει!

Τρέχουν οι εξελίξεις στον Παναθηναϊκό στο θέμα του τεχνικού διευθυντή. Ο Ζιλμπέρτο Σίλβα αναμένεται να αποτελέσει παρελθόν από το συγκεκριμένο πόστο και ήδη προχωράνε οι επαφές για το διάδοχό του.

Το όνομα του Άγγελου Μπασινά που κυκλοφόρησε τις τελευταίες ώρες δε φαίνεται να απασχολεί σοβαρά, παρόλα αυτά, όμως, όλα δείχνουν ότι θα προκριθεί ελληνική λύση.

Μάλιστα, υπάρχει η εκτίμηση ότι το νούμερο ένα φοβαρί αυτή τη στιγμή είναι ο Νίκος Λυμπερόπουλος, αν και ακόμα δεν προκύπτει ότι οι δύο πλευρές έχουν καθίσει στο τραπέζι για να συζητήσουν.

Όπως και να έχει, αυτός που θα αναλάβει τεχνικός διευθυντής στο Τριφύλλι, θα έχει το δύσκολο έργο να βγάλει εις πέρας άμεσα το καυτό θέμα των αποχωρήσεων, μιας και ο Μαρίνος Ουζουνίδης δεν υπολογίζει αυτή τη στιγμή αρκετούς παίκτες.

Ήδη συζητιέται το ενδεχόμενο λύσης συμβολαίου του Κριστιάν Λεντέσμα, ενώ το ίδιο θα επιχειρηθεί να γίνει, αν και δεν είναι εύκολο, με τον Λαουτάρο Ρινάλντι.

Παράλληλα, σε δύσκολη θέση βρίσκεται και ο Βίκτορ Ιμπάρμπο, ωστόσο επειδή ο παίκτης είναι δανεικός μπορεί εύκολα να αποχωρήσει, ενώ στη μαύρη λίστα παραμένουν οι Κρίστοφερ Σάμπα και Ιβάν Ιβανόφ, οι οποίοι επίσης έχουν συμβόλαια.

Από εκεί και πέρα, ο νέος τεχνικός διευθυντής θα πρέπει να καλύψει και τα μεταγραφικά "θέλω" του νέου τεχνικού του Τριφυλλιού, ο οποίος έχει ζητήσει την απόκτηση ενός φορ περιοχής για δίπλα στον Μάκρους Μπεργκ, έναν box to box κι έναν επιτελικό μέσο για να ενισχύσει τα χαφ, αλλά και έναν εξτρέμ, μιας και το Γενάρη θα απουσιάσουν για το Κόπα Άφρικα οι Μπουμπάρακ Γουακάσο Πολ-Ζοσέ Εμποκού.
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags