Facebook Pixel Θρίλερ Ανσαριφάρντ! Εκεί τον "στέλνει" ο Πανιώνιος, "κλωτσάει" ο Ιρανός - Αυτός είναι ο "ρόλος" του ΠΑΟΚ
| 2016-12-15 12:15:00

Θρίλερ Ανσαριφάρντ! Εκεί τον "στέλνει" ο Πανιώνιος, "κλωτσάει" ο Ιρανός - Αυτός είναι ο "ρόλος" του ΠΑΟΚ

Θρίλερ Ανσαριφάρντ! Εκεί τον "στέλνει" ο Πανιώνιος, "κλωτσάει" ο Ιρανός - Αυτός είναι ο "ρόλος" του ΠΑΟΚ

Φοβερά πράγματα συμβαίνουν για το πιο hot όνομα στο ελληνικό πρωτάθλημα! Τι παιχνίδι παίζει η N. Σμύρνη και τι θέλει ο παίκτης; Φρέσκο ρεπορτάζ με όλες τις τελευταίες εξελίξεις!

Το πιο καυτό όνομα της επικαιρότητας αυτή τη στιγμή στο ελληνικό ποδόσφαιρο είναι αναμφίβολα ο Καρίμ Ανσαριφάρντ. Το όνομα του Ιρανού επιθετικού του Πανιωνίου, που κάνει και φέτος σούπερ σεζόν, φέρεται να απασχολεί όλους τους μεγάλους της Super League, με τον ΠΑΟΚ να είναι η τελευταία ομάδα που γράφτηκε ότι μπήκε δυνατά στο παιχνίδι της απόκτησής του.

Πάντως, ο Δικεφάλος δε δείχνει να βλέπει τόσο ζεστά τον παίκτη και όπως προκύπτει από το ρεπορτάζ το συγκεκριμένο "ενδιαφέρον" πρέπει να αναδείχθηκε από τον ...Πανιώνιο! Η ομάδα της Νέας Σμύρνης καίγεται να πουλήσει τον παίκτη και φοβούμενη με την πατήσει όπως με άλλες περιπτώσεις στο παρελθόν (βλέπε Μπακασέτα) πιέζει με τον τρόπο της για να κλείσει το deal, καθώς από 1η Γενάρη ο Ανσαριφάρντ θα μπορεί να συμφωνήσει με ομάδα της αρεσκείας του.

Βέβαια, ο Ιρανός άσος δεν έχει δείξει καμία διάθεση να "πουλήσει" τον Πανιώνιο, όπως σας έχουμε αποκαλύψει σε άλλο ρεπορτάζ, ενώ απεναντίας θέλει να επωφεληθεί η ομάδα της Νέας Σμύρνης από τη μεταγραφή του.

Από την άλλη, όμως, ο παίκτης δεν είναι θετικός στο να πάρει μεταγραφή στον Ολυμπιακό, μία προοπτική που βλέπει με καλό μάτι ο Πανιώνιος. Ο Ανσαριφάρντ θεωρεί ότι στο Λιμάνι δε θα μπορέσει να βρει αρκετό χρόνο συμμετοχής και προτιμά να πάει σε μια ομάδα που θα είναι πρωταγωνιστής.

Όπως και να έχει, οι κινήσεις τακτικής του Πανιωνίου σημαίνουν κάλεσμα προς τον βασικό ενδιαφερόμενο Ολυμπιακό και πίεση προς τον παίκτη να δεχθεί να πάει στους Πειραιώτες. Μόνο τυχαίο δεν είναι, άλλωστε, το γεγονός ότι από τον ΠΑΟΚ δεν επιβεβαιώνουν ότι θέλουν τον Ιρανό, αλλά αντίθετα σημερινά δημοσιεύματα στη Θεσσαλονίκη λένε ότι υπάρχουν σοβαρές επιφυλάξεις για την αξία του

Πάντως, μην ξεχνάμε ότι στο παιχνίδι υπάρχει πάντα και ο Παναθηναϊκός, με τον Μαρίνο Ουζουνίδη να έχει πολύ ψηλά στη λίστα του τον παίκτη. Όπως έχουμε αναλύσει σε άλλο ρεπορτάζ, οι Πράσινοι μπορούν να πάρουν τον παίκτη, αλλά όχι τώρα το Γενάρη. Το deal μπορεί να κλείσει για το καλοκαίρι μετά την 1/1, όταν ο παίκτης θα μπορεί να συμφωνήσει με την επόμενη ομάδα του. Αρκεί, βέβαια, να μπορέσει ο τεχνικός του Τριφυλλιού να τον πείσει να ντυθεί στα πράσινα...

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags