Facebook Pixel Τον ...αποτελείωσε ο Ουζουνίδης! «Πώς γίνεται να παίζει μπάλα αυτός ο παίκτης στον Παναθηναϊκό»
| 2016-12-17 15:00:00

Τον ...αποτελείωσε ο Ουζουνίδης! «Πώς γίνεται να παίζει μπάλα αυτός ο παίκτης στον Παναθηναϊκό»

Τον ...αποτελείωσε ο Ουζουνίδης! «Πώς γίνεται να παίζει μπάλα αυτός ο παίκτης στον Παναθηναϊκό»

«Τρελάθηκε» ο κόουτς με συγκεκριμένο άσο του Τριφυλλιού που δεδομένα, πια, δε θα ξαναφορέσει την πράσινη φανέλα. "Είναι δυνατόν να παίζει τόσο χάλια;" η ατάκα του!

"Πλέον έχω σχηματίσει εικόνα για όλους τους παίκτες", είπε ο Μαρίνος Ουζουνίδης στη συνέντευξη Τύπου μετά το παιχνίδι με τον Απόλλωνα, προαναγγέλλοντας αποχωρήσεις το Γενάρη.

Μπορεί ο Έλληνας τεχνικός να μη θέλησε, όπως είναι λογικό, να κατονομάσει συγκεκριμένες περιπτώσεις παικτών που θεωρεί ότι δεν κάνουν για τον Παναθηναϊκό, ωστόσο είναι φανερό σε ποιους αναφέρεται.

Ο πρώτος στη μαύρη λίστα του προπονητή του Τριφυλλιού δεν είναι άλλος από τον Κριστιάν Λεντέσμα. Ο Αργεντινός χρησιμοποιήθηκε για πρώτη φορά βασικός από τον Έλληνα κόουτς στη Ριζούπολη, ωστόσο δεν απέδωσε τα αναμενόμενα.

Μάλιστα, ο Μαρίνος Ουζουνίδης έγινε έξαλλος από την απόδοση του παλιού άσου της Λάτσιο και το έδειξε τόσο κατά τη διάρκεια του πρώτου μέρους με τις φωνές και τις αντιδράσεις του στα λάθη του παίκτη, όσο και στην ανάπαυλα, καθώς αποφάσισε να τον κάνει αλλαγή και να βάλει στη θέση του τον Ρόμπιν Λουντ.

Ο Έλληνας τεχνικός δεν το πίστευε ότι ο Αργεντινός είχε τόσο κακή εικόνα και όπως έλεγε "δε γίνεται ένας τέτοιος παίκτης να παίζει στον Παναθηναϊκό".

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης απορούσε πώς είναι δυνατόν ο Κριστιάν Λεντέσμα να μην μπορεί να κάνει ούτε μια σωστή πάσα στο παιχνίδι, ενώ η αναφορά του στη συνέντευξη Τύπου "για ξένους παίκτες με μεγάλα συμβόλαια που έχουν απόδοση μηδέν" αφορούσε προφανώς τον Αργεντινό.

Όπως γίνεται αντιληπτό, θεωρείται απίθανο ο συγκεκριμένος παίκτης να πάρει άλλη ευκαιρία από τον Έλληνα τεχνικό (εκτός αποστολής με Λάρισα) και πλέον θα αναζητηθεί φόρμουλα για να λύσει το συμβόλαιό του...
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags