Facebook Pixel Νέο "επεισόδιο" στο σάλο μετά τη δήλωση Καλιτζάκη για ...ξύλο στους παίκτες του ΠΑΟ – "Γι' αυτό το είπα"!
| 2016-12-19 12:30:00

Νέο "επεισόδιο" στο σάλο μετά τη δήλωση Καλιτζάκη για ...ξύλο στους παίκτες του ΠΑΟ – "Γι' αυτό το είπα"!

του Γιώργου Κτενά
Νέο "επεισόδιο" στο σάλο μετά τη δήλωση Καλιτζάκη για ...ξύλο στους παίκτες του ΠΑΟ – "Γι' αυτό το είπα"!

O παλαίμαχος άσος του Τριφυλλιού μίλησε στον sportdog μετά τον ντόρο που προκάλεσαν τα όσα είπε χθες για τους Πράσινους - "Είμαι ανοιχτός", η απάντηση για πόστο στην ομάδα!

Θέση μέσω του SportDog πήρε ο Γιάννης Καλιτζάκης, με αφορμή τον σάλο που έχει ξεσπάσει μετά από τη χθεσινή του δήλωση για τους παίκτες του Παναθηναϊκού.

Ο παλαίμαχος άσος αποκάλυψε ότι τα λεγόμενά του ήταν μεταφορικά και όχι κυριολεκτικά, σκεφτόμενος και την πικρία που είχαν οι οπαδοί του Παναθηναϊκού μετά την εμφάνιση της ομάδας και το αποτέλεσμα εναντίον της Λάρισας.

"Μεταφορικά είπα ό,τι είπα. Αν έχουν την τσίπα και τη διάθεση να βγούνε έξω οι ποδοσφαιριστές, μετά από τέτοιο αποτέλεσμα, εκεί που είναι να τους πλακώσουν να τελειώνει! Μεταφορικά το είπα όμως, δεν εννοώ να δεχτούν βία", ήταν το αρχικό σχόλιο του Γιάννη Καλιτζάκη στον SportDog και στη συνέχεια συμπλήρωσε:

"Έχω περάσει αυτή την ιστορία και εγώ και σκεφτόμουν την πικρία που έχει ο κόσμος του Παναθηναϊκού. Αλλά δεν το λέω κυριολεκτικά να πάνε και να τους πλακώσουν, προς Θεού".

Αγωνιστικά πώς είδατε το παιχνίδι;

"Ήταν κακό ματς, με μηδέν φάσεις και έναν μέτριο Παναθηναϊκό, χωρίς διάθεση, χωρίς τίποτα. Με ποδοσφαιριστές που δεν σέβονται τη φανέλα που φοράνε".

Σε μερίδα των οπαδών του Παναθηναϊκού υπάρχει η άποψη ότι η ομάδα χρειάζεται έναν ...Καλιτζάκη στα αποδυτήρια, για να αφυπνιστούν όλοι.

"Εγώ λέω αυτό που αισθάνομαι και τίποτα περισσότερο. Αυτό που λέτε είναι θέμα του Παναθηναϊκού, δεν είναι δικό μου. Είμαι ανοιχτός, αγαπάω τον Παναθηναϊκό, έχω φορέσει τη φανέλα του, αλλά τίποτα περισσότερο από αυτό. Αυτή τη στιγμή, άλλωστε, είμαι στα Τρίκαλα και ασχολούμαι με τις ακαδημίες του συλλόγου".

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags