Facebook Pixel Συμφωνία με Ανσαριφάρντ - Στην Ελλάδα ο ατζέντης - «Θα είσαι 11δάτος» – Ακατέβατα 300.000 ο Πανιώνιος!
| 2016-12-20 12:30:00

Συμφωνία με Ανσαριφάρντ - Στην Ελλάδα ο ατζέντης - «Θα είσαι 11δάτος» – Ακατέβατα 300.000 ο Πανιώνιος!

Συμφωνία με Ανσαριφάρντ - Στην Ελλάδα ο ατζέντης - «Θα είσαι 11δάτος» – Ακατέβατα 300.000 ο Πανιώνιος!

Ποια top ομάδα τα έχει βρει με τον Ιρανό και ποιο είναι το ...μήνυμα που του έχει στείλει ο προπονητής της; Γιατί "κλωτσάει" η Νέα Σμύρνη και πότε θα έχουμε τις οριστικές εξελίξεις;

Ο Καρίμ Ανσαριφάρντ είναι αυτή τη στιγμή το πιο "καυτό" όνομα στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Ο Ιρανός φορ, ο οποίος πραγματοποιεί και φέτος σούπερ σεζόν, βρίσκεται στο στόχαστρο όλων των κορυφαίων ελληνικών ομάδων, με τις τελευταίες πληροφορίες να αναφέρουν ότι γίνεται μεγάλη "μάχη" για την απόκτησή του.

Η ΑΕΚ είναι η ομάδα που επιχειρεί τις τελευταίες ώρες, σύμφωνα με τα "κιτρινόμαυρα" ρεπορτάζ, να "αρπάξει" τον παίκτη, ωστόσο ο Παναθηναϊκός φαίνεται να έχει το "ατού" ότι έχει συμφωνήσει με την πλευρά του ποδοσφαιριστή με τη ...βοήθεια του Μαρίνου Ουζουνίδη.

Οι Πράσινοι παρουσιάζονται να έχουν συμφωνήσει με τον Ιρανό άσο, ωστόσο δεν υπάρχει ακόμα deal με τον Πανιώνιο, ο οποίος αξιώνει ακατέβατα 300.000 ευρώ για να παραχωρήσει τώρα τον παίκτη.

Φυσικά, στο Τριφύλλι δε φαίνεται ότι είναι διατεθειμένοι να δώσουν τόσα χρήματα στην ομάδα της Νέας Σμύρνης από τη στιγμή που θα μπορούσαν να πάρουν τον παίκτη τσάμπα το καλοκαίρι, όταν και λήγει το συμβόλαιό του.

Βέβαια, από την άλλη, αν βρεθεί άλλη ελληνική ομάδα να ικανοποιήσει τον Πανιώνιο, τότε ο παίκτης μπορεί να χαθεί, ωστόσο σε αυτό το ενδεχόμενο ο Παναθηναϊκός ποντάρει στο γεγονός ότι προσφέρει στον παίκτη φανέλα βασικού, κάτι που, για παράδειγμα, δεν μπορεί να υποσχεθεί ο ...Ολυμπιακός.

Όπως λέγεται, άλλωστε, ο Μαρίνος Ουζουνίδης έχει "ψήσει" ήδη τον παίκτη να φορέσει την πράσινη φανέλα, καθώς του έχει στείλει ...μήνυμα ότι τον υπολογίζει για 11δάτο, προοπτική που ενθουσιάζει αν μη τι άλλο τον Ιρανό φορ.

Όπως και να έχει, πάντως, τίποτα δεν είναι οριστικό από τη στιγμή που ο Παναθηναϊκός δεν τα έχει βρει με τον Πανιώνιο και ...παραμονεύουν κι άλλες ομάδες για την απόκτηση του παίκτη.

Εξάλλου, οι εκπρόσωποι του παίκτη αναμένονται άμεσα (ενδεχομένως και σήμερα) στην Ελλάδα για να προχωρήσουν τις επαφές με τους ενδιαφερόμενους και δεν αποκλείεται το προσεχές διάστημα να προκύψουν οριστικές εξελίξεις για το μέλλον του ποδοσφαιριστή.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags