Facebook Pixel Θα τους ...τρελάνει όλους ο Μπέντο; Όνομα - έκπληξη έπεσε στο τραπέζι για διαζύγιο! Λέτε να γίνει κι αυτό;
| 2016-12-21 15:15:00

Θα τους ...τρελάνει όλους ο Μπέντο; Όνομα - έκπληξη έπεσε στο τραπέζι για διαζύγιο! Λέτε να γίνει κι αυτό;

Θα τους ...τρελάνει όλους ο Μπέντο; Όνομα - έκπληξη έπεσε στο τραπέζι για διαζύγιο! Λέτε να γίνει κι αυτό;

Κανένας δεν περιμένει ότι ο συγκεκριμένος παίκτης μπορεί να αποχωρήσει απ' το Λιμάνι! Τι πρέπει να συμβεί για να δει την πόρτα της εξόδου και γιατί ο Πορτογάλος κόουτς δίνει "οκ";

Κινητικότητα υπάρχει στον Ολυμπιακό τις τελευταίες μέρες όσον αφορά τα μεταγραφικά ενόψει Γενάρη, καθώς έγινε τις προάλλες η συνάντηση της διοίκησης με τον Μπέντο για τις αποχωρήσεις και τις προσθήκες που πρέπει να γίνουν στο ρόστερ.

Οι Ερυθρόλευκοι έχουν αποφασίσει σε γενικές γραμμές ποιοι παίκτες θα φύγουν από την ομάδα και πού πρέπει να γίνουν κινήσεις ενίσχυσης.

Όπως έχει κυκλοφορήσει, λοιπόν, οι Ερυθρόλευκοι προσανατολίζονται στην απόκτηση 1-2 στόπερ, ανάλογα και με τις αποχωρήσεις, με τα ονόματα των Ρισβάνη, Λαϊφη, Αυλωνίτη και εσχάτως του Αβραάμ Παπαδόπουλου να βρίσκονται πολύ ψηλά στη λίστα των πρωταθλητών.

Σε αυτό το ενδεχόμενο επομένως κι αν έρθει και αριστερός μπακ στην ομάδα αντί του Ντε Λα Μπέγια, που κινείται μέχρι τώρα στη μετριότητα, έτσι ώστε να μονιμοποιηθεί στις θέσεις των στόπερ και ο νεαρός Ρέτσος, τότε είναι πολύ πιθανό να τεθεί θέμα αποχώρησης -με τη μορφή του δανεισμού πιθανότατα- του Βιάνα.

Αν και ο παίκτης είναι "παιδί" του Μπέντο και ήρθε στην Ελλάδα μετά από εισήγηση του Πορτογάλου, δεν υπάρχει ικανοποίηση για τις εμφανίσεις που έχει κάνει μέχρι τώρα. Μπορεί να είναι νεαρός και εξελίξιμος, ωστόσο ακόμα δεν έχει δείξει ότι μπορεί να σταθεί στο επίπεδο του Ολυμπιακού, κάτι που, φυσικά, αναγνωρίζει και ο Μπέντο.

Ο Πορτογάλος βλέπει ότι ο νεαρός Βραζιλιάνος δεν έχει ανταποκριθεί στις απαιτήσεις και δεν είναι αρνητικός στο ενδεχόμενο να παραχωρηθεί σε άλλη ομάδα με το σκεπτικό να "ξεμπλοκάρει" και να "ψηθεί".

Όπως και να έχει, το μέλλον του Βιάνα είναι αβέβαιο, καθώς ήταν ένα όνομα που έπεσε στο τραπέζι και στη σύσκεψη που έγινε για τα μεταγραφικά, ενώ εξελίξεις με τον παίκτη μπορεί να υπάρξουν και ανάλογα με την παραμονή του Μπέντο, για τον οποίο το κλίμα δεν είναι και το καλύτερο δυνατό στο Λιμάνι.

Μόνο τυχαίο δεν είναι, άλλωστε, το γεγονός ότι ο Πορτογάλος τεχνικός δεν είχε και τόσο ενεργό ρόλο στις αποφάσεις που έχουν παρθεί για το σχεδιασμό της ομάδας...

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags