Facebook Pixel Ραγδαίες εξελίξεις: Ο Ίβιτς τελειώνει κι άλλον Έλληνα μετά τον Πέλκα! Ποιος τον τρέλανε και τον ...σουτάρει!
| 2016-12-23 10:45:00

Ραγδαίες εξελίξεις: Ο Ίβιτς τελειώνει κι άλλον Έλληνα μετά τον Πέλκα! Ποιος τον τρέλανε και τον ...σουτάρει!

Ραγδαίες εξελίξεις: Ο Ίβιτς τελειώνει κι άλλον Έλληνα μετά τον Πέλκα! Ποιος τον τρέλανε και τον ...σουτάρει!

Έρχονται πολλές αποχωρήσεις στην Τούμπα! Άνοιξαν την πόρτα της εξόδου και τώρα θα την περάσουν ένα σωρό παίκτες! Ποιος είναι ο επόμενος και γιατί τον "καθαρίζουν"; Μόνο εδώ...

Από χθες ο SportDog σάς έγραψε ότι έρχεται τσουνάμι αποχωρήσεων στην Τούμπα. Ήδη, λοιπόν, ο Δημήτρης Πέλκας βρίσκεται στη Γερμανία για να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του σε ομάδα της χώρας (πιθανότατα Ζανκτ Πάουλι ή Αμβούργο), γεγονός που διαβάσατε σε μεταμεσονύχτιο ρεπορτάζ.

Ο Έλληνας άσος άνοιξε την πόρτα της εξόδου στον ΠΑΟΚ και πλέον αναμένεται να τον ακολουθήσουν αρκετοί παίκτες.

Ο επόμενος, όπως όλα δείχνουν, θα είναι ένας άλλος Έλληνας, ο Χάρης Χαρίσης, από τον οποίο ο Βλάνταν Ίβιτς έχει πολλά παράπονα τόσο για την αγωνιστική του συμπεριφορά όσο και για την εξωγηπεδική του ζωή.

Ήδη γίνονται επαφές για την παραχώρηση του παίκτη, με τις πληροφορίες να λένε πως ο Λούμπος Μίχελ μιλάει με ομάδες για δανεισμό.

Εξάλλου, ο αντικαταστάτης του Χάρη Χαρίση αναμένεται να είναι ο Έργκους Κάτσε, ο οποίος επέστρεψε στην ομάδα και υπολογίζεται κανονικά από τον Σέρβο προπονητή, ενώ το μεταγραφικό πλάνο προβλέπει έτσι κι αλλιώς και την απόκτηση ενός "8αριού" από την ξένη αγορά.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags