Facebook Pixel Τρέλα Μελισσανίδη - Τα δίνει όλα για την ταλεντάρα – Τον αρπάζει από τον Λυμπερόπουλο με φοβερή ατάκα!
| 2016-12-23 14:15:00

Τρέλα Μελισσανίδη - Τα δίνει όλα για την ταλεντάρα – Τον αρπάζει από τον Λυμπερόπουλο με φοβερή ατάκα!

Τρέλα Μελισσανίδη - Τα δίνει όλα για την ταλεντάρα – Τον αρπάζει από τον Λυμπερόπουλο με φοβερή ατάκα!

Αποφασισμένος να ντύσει στα κιτρινόμαυρα super αστεράκι του ελληνικού πρωταθλήματος είναι ο ηγέτης της AEK! Τι είπε στους συνεργάτες του, έτοιμος για ...πόλεμο με Παναθηναϊκό!

Ο Δημήτρης Μελισανίδης έχει βάλει στο μάτι μεγάλο ταλέντο της Super League και είναι αποφασισμένος να τον φέρει στην ΑΕΚ με κάθε κόστος.

Αυτή είναι η εντολή που έχει δώσει και στους συνεργάτες του, παρόλο που για τον παίκτη ενδιαφέρεται πολύ ζεστά και ο Παναθηναϊκός.

Ο λόγος, φυσικά, για τον νεαρό Γιακουμάκη του Πλατανιά, ο οποίος ήταν πελάτης του Λυμπερόπουλου και το γεγονός αυτό αποτελεί δεδομένα σημαντικό ατού στα χέρια του Τριφυλλιού.

Παρόλα αυτά, ο ηγέτης της Ένωσης δίνει τα ρέστα του για το συγκεκριμένο παίκτη, όπως σας αποκαλύψαμε με χθεσινό ρεπορτάζ, από τη μία επειδή δεν του αρέσει να χάνει παίκτες που του αρέσουν και από την άλλη για να "κερδίσει" τον "Λύμπε", ο οποίος, πλέον, βρίσκεται σε αντίπαλο στρατόπεδο.

Μάλιστα, όπως έλεγε στο περιβάλλον του ο Τίγρης "εγώ δεν πρόκειται να χάσω αυτόν τον παίκτη", κάτι που φανερώνει την πρόθεση του αφεντικού των Κιτρινόμαυρων να τα δώσει όλα για τον νεαρό επιθετικό που κάνει μέχρι στιγμής καταπληκτική σεζόν.

Το φοβερό της υπόθεσης είναι ότι από την ΑΕΚ τηλεφώνησαν στον Λυμπερόπουλο για να μάθουν ποιος διαχειρίζεται πλέον τα δικαιώματα του πρώην πελάτη του, με τον παλαίμαχο άσο να τους εξυπηρετεί, παραπέμποντας τους Κιτρινόμαυρους σε άλλον μάνατζερ!

Aξίζει επίσης να αναφέρουμε ότι ο νεαρός επιθετικός επιβεβαίωσε το χθεσινό ρεπορτάζ του SportDog για την πρόταση της ΑΕΚ, μιλώντας σε κρητική ιστοσελίδα. Διαβάστε τι είπε εδώ...

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags