Facebook Pixel Βραζιλιάνικη "βόμβα" στην Τούμπα - Να ποιο 10άρι φέρνει ο Μίχελ - Γουστάρουν τρελά οι ΠΑΟΚτσήδες!
| 2016-12-28 12:45:00

Βραζιλιάνικη "βόμβα" στην Τούμπα - Να ποιο 10άρι φέρνει ο Μίχελ - Γουστάρουν τρελά οι ΠΑΟΚτσήδες!

Βραζιλιάνικη "βόμβα" στην Τούμπα - Να ποιο 10άρι φέρνει ο Μίχελ - Γουστάρουν τρελά οι ΠΑΟΚτσήδες!

Σκάει η πρώτη μεταγραφή στον ΠΑΟΚ! Ποιον μπαλαδόρο ετοιμάζεται να φέρει ο Μίχελ; Διαβάστε πότε έριξε «χυλόπιτα» στον Δικέφαλο και πότε είχε κόντρα με τον Ολυμπιακό!

Δε θα περιμένουν πολύ ακόμα οι οπαδοί του ΠΑΟΚ για να υποδεχθούν στην Τούμπα το "δεκάρι" που τόσο θέλουν αλλά και ψάχνει ο Βλάνταν Ίβιτς.

Καλός ο Μπίσεσβαρ, καλός και ο Πέλκας, αλλά είναι γνωστό εδώ και καιρό πως ο Λούμπος Μίχελ έχει βγει στη ...γύρα για την απόκτηση ενός επιτελικού μέσου που θα έχει μεγαλύτερες ικανότητες για γκολ και ασίστ. Στο προσκήνιο πάντως, παρότι το όνομά του δεν ακούγεται τον τελευταίο καιρό, παραμένει ο Ματέους Λέιτε Νασιμέντο!

Ο 34χρονος Βραζιλιάνος, που το καλοκαίρι που μας πέρασε προτίμησε τα …γουάν της Σιγιαζουάνγκ από τα ευρώ του Ιβάν Σαββίδη, όχι μόνο εξακολουθεί να βρίσκεται στο μυαλό του Μίχελ αλλά υπάρχουν και κάποιοι που τον θεωρούν ήδη παίκτη του ΠΑΟΚ!

Εάν κάποιος μπει αυτή τη στιγμή στην επίσημη ιστοσελίδα της Σιγιαζουάνγκ, που αυτές τις ημέρες πραγματοποιεί μία μίνι προετοιμασία με νέο προπονητή για το πρωτάθλημα της δεύτερης κατηγορίας που ξεκινάει στις αρχές Μαρτίου, δε θα βρει στο ρόστερ τον Βραζιλιάνο μεσοεπιθετικό!

Εκτός των άλλων, ο Λούμπος Μίχελ συνεχίζει να έχει πολύ καλές σχέσεις με τον Ουκρανό μάνατζερ του Ματέους, ενώ πριν από λίγο καιρό ακούστηκε στην πιάτσα πως το θέμα είναι τόσο προχωρημένο που το "αγκάθι" της απόκτησης του Βραζιλιάνου ήταν η χρονική διάρκεια του συμβολαίου που θα υπογράψει με τον ΠΑΟΚ, με τον ποδοσφαιριστή να θέλει διάρκεια 2,5 ετών και τον ΠΑΟΚ 1,5 λόγω της ηλικίας του.

Το θετικό για τον Ματέους, εάν όντως έρθει στον Δικέφαλο του Βορρά είναι πως δεν έχει και μεγάλο πρόβλημα προσαρμογής λόγω της παρουσίας των πρώην συμπαικτών του στην Ντνίπρο, Λέο Μάτος και Εβγέν Σάκχοφ, ενώ ερωτηματικό θα είναι η κατάστασή του μιας και το πρωτάθλημα της Κίνας τελείωσε στις 30 Οκτωβρίου!

Δεν είναι λίγοι, πάντως, οι οπαδοί του ΠΑΟΚ που γουστάρουν τρελά τον Βραζιλιάνο, παρότι αυτός "πούλησε" τον Μίχελ και την ομάδα τους το καλοκαίρι που μας πέρασε.

Θυμίζουμε ότι ο Ματέους ήταν βασικός της Ντνίπρο, όταν η ουκρανική ομάδα αντιμετώπισε τον Ολυμπιακό σε διπλά παιχνίδια για τους "32" του Γιουρόπα Λιγκ και προκρίθηκε στην επόμενη φάση με νίκη (2-0) στην έδρα της και ισοπαλία (2-2) στο Καραϊσκάκη τον Φεβρουάριο του 2015.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags