Facebook Pixel Τρελό ξέσπασμα για τον Λάμπρου: "Στον ΠΑΟΚ όπως ο Νίνης – Τραγικό αυτό που γίνεται στον Παναθηναϊκό"!
| 2016-12-29 19:30:00

Τρελό ξέσπασμα για τον Λάμπρου: "Στον ΠΑΟΚ όπως ο Νίνης – Τραγικό αυτό που γίνεται στον Παναθηναϊκό"!

του Γιώργου Κτενά
Τρελό ξέσπασμα για τον Λάμπρου: "Στον ΠΑΟΚ όπως ο Νίνης – Τραγικό αυτό που γίνεται στον Παναθηναϊκό"!

Έξω από τα δόντια τα είπε ο Σπύρος Λιβαθηνός με αφορμή τη διαφαινόμενη μεταγραφή του νεαρού στο Δικέφαλο! Γιατί τα έχωσε στους Πράσινους; "Τα έλεγα για Λεντέσμα - Ιμπάρμπο"!

Λάθος του Παναθηναϊκού ήταν σύμφωνα με τον Σπύρο Λιβαθηνό που δεν κράτησε τον Λάμπρου στην ομάδα και, τώρα, του δίνει την ευκαιρία ο ΠΑΟΚ να δείξει την αξία του.

Ο παλαίμαχος άσος του "τριφυλλιού" και νυν βοηθός προπονητή στην Εθνική Νέων, αναφέρθηκε στα στοιχεία τού νεαρού άσου αλλά και στο γεγονός ότι μπορεί τώρα να δείξει πιο εύκολα το ταλέντο του στον Δικέφαλο.

Ακόμα, χαρακτήρισε τραγικό αυτό που συμβαίνει στις ακαδημίες του Παναθηναϊκού, ενώ ευχήθηκε στους Ουζουνίδη, Λυμπερόπουλο και Φύσσα καλή επιτυχία στη νέα θητεία τους στους "πράσινους".

Κύριε Λιβαθηνέ, γνωρίζετε πολύ καλά τον Λάμπρου από την Εθνική Νέων. Πώς σχολιάζετε τη μεταγραφή του στον ΠΑΟΚ; Μπορεί να παίξει άμεσα σε τόσο ανταγωνιστικό επίπεδο;

"Χαιρομαι που ανεβαίνει, όπως θα χαιρόμουν και για κάθε παιδί που έχει περάσει και από τα δικά μου χέρια. Ο Λάμπρου είναι ένας παίκτης που είναι μικρός σε ηλικία και καλός. Με όσο καλύτερους ποδοσφαιριστές παίξει, τόσο καλύτερος θα γίνει. Εγώ έπαιξα με τον Δομάζο, τον Αντωνιάδη, τον Ελευθεράκη και καθιερώθηκα πιο γρήγορα από ό,τι θα το έκανα σε άλλη περίπτωση. Τώρα στον ΠΑΟΚ θα έχει μεγαλύτερες ευκαιρίες για να δείξει το ταλέντο του, καθώς το επίπεδο είναι υψηλότερο και αυτό θα τον βοηθήσει. Όπως είχε γίνει και με τον Νίνη στον Παναθηναϊκό κάποτε".

Ποια είναι τα στοιχεία του που τον κάνουν και ξεχωρίζει;

"Είναι καλός τεχνίτης, πολύ καλός με την μπάλα. Έχει την ευχέρεια να σπρώχνει την μπάλα στα δίχτυα, αν και αυτό είναι κάτι που δεν τελειώνει ποτέ. Μέχρι να σταματήσει να παίζει μπάλα θα το μαθαίνει. Παίζει σε πολλές θέσεις της επίθεσης, κι αριστερά και πίσω από τον σέντερ φορ. Είναι παίκτης που παίζει κυρίως από αριστερά. Τώρα έχει τη μεγάλη ευκαιρία για να παίξει σε μεγάλη ομάδα".

Ήταν λάθος τού Παναθηναϊκού που δεν τον κράτησε;

"Φυσικά και ήταν λάθος, είναι τραγικό αυτό που συμβαίνει στον Παναθηναϊκό. Γενικά έχει μείνει πίσω με τις ακαδημίες ο Παναθηναϊκός και αυτό φαίνεται στις Εθνικές ομάδες. Κάποτε στην Ανδρών είχε 10 ποδοσφαιριστές, 6-7 στις Ελπίδες και άλλοι τόσοι στη Νέων. Τώρα ζήτημα αν έχει έναν στην Ανδρών, τον Κουτρουμπή, κι αυτός ήταν στον πάγκο".

Υπάρχει μια προσπάθεια αναμόρφωσης των ακαδημιών, με την έλευση του Φύσσα. Αλλά και γενικότερη αλλαγή λειτουργίας στην ομάδα, με εμπιστοσύνη σε δικά της παιδιά (Ουζουνίδη, Λυμπερόπουλο).

"Μόνο να ευχηθώ να πάνε όλα καλα, να πετύχουν στους ρόλους τους, τίποτα άλλο. Έχουν τη δυνατότητα να τα πάνε καλά άμεσα, γιατί ξεκινάνε από άσχημη κατάσταση. Μπορούνε άμεσα να φανούν οι δυνατότητές τους και να ανταποκριθούν στους νέους ρόλους τους".

Ως παλαίμαχος του Παναθηναϊκού, πώς σχολιάζετε τις εξελίξεις με τον Ιμπάρμπο, που δεν δίνει ούτε σημείο ζωής τις τελευταίες δύο ημέρες;

"Είχα μιλήσει και για Ιμπάρμπο και για τον Λεντέσμα και για άλλους, όταν είχαν έρθει. Για τα προβλήματα που μπορεί να δημιουργήσουν, για το γεγονός ότι μπορεί να έχουν πρόβλημα στη διάρκεια κ.λπ. Κάποιοι τότε παρεξηγήθηκαν, τώρα τι να βγω και να πω και εγώ, ότι δικαιώθηκα; Έχω μάθει να λέω αυτό που αισθάνομαι, αυτό έκανα από τότε και κάποιοι το πήραν στραβά". 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags