Facebook Pixel Αποκάλυψη-βόμβα: Φοβερό «έγκλημα» Στραματσόνι - Διαβάστε ποιον έφερε στον ΠΑΟ με ...κομμένο χιαστό!
| 2016-12-30 11:00:00

Αποκάλυψη-βόμβα: Φοβερό «έγκλημα» Στραματσόνι - Διαβάστε ποιον έφερε στον ΠΑΟ με ...κομμένο χιαστό!

Αποκάλυψη-βόμβα: Φοβερό «έγκλημα» Στραματσόνι - Διαβάστε ποιον έφερε στον ΠΑΟ με ...κομμένο χιαστό!

Αδιανόητα πράγματα έκανε ο Ιταλός στη θητεία του στο Τριφύλλι, ωστόσο αυτό τα ξεπερνά όλα! Ποιος άσος "κόπηκε" λόγω σοβαρού προβλήματος, αλλά υπέγραψε με δική του εντολή;

Στον Παναθηναϊκό έχουν καταλάβει ότι η απογοητευτική μέχρι στιγμής σεζόν οφείλεται σε μεγάλο βαθμό στις μεταγραφικές αμαρτίες του καλοκαιριού.

Παρά το γεγονός ότι αποκτήθηκαν ουκ ολίγοι ποδοσφαιριστές, η ομάδα πλέον κοιτάζει πώς να ξεφορτωθεί όσους έδειξαν ότι δεν μπορούν να σηκώσουν το βάρος της φανέλας και να κάνουν τη διαφορά.

Ο πρώτος που άνοιξε την πόρτα της εξόδου ήταν ο Κριστιάν Λεντέσμα. Ο Αργεντινός μέσος αποκτήθηκε το καλοκαίρι μετά από σήριαλ, ξεκίνησε δυναμικά τη σεζόν, αλλά στη συνέχεια έβγαλε τραυματισμούς και δεν κατάφερε να βοηθήσει.

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης τού διεμήνυσε ότι δεν τον υπολογίζει και ο πρώην παίκτης της Λάτσιο αποχώρησε σαν κύριος, αφού δε δημιούργησε το παραμικρό πρόβλημα, ενώ χάρισε και χρήματα για να φύγει.

Το θέμα, όμως, είναι πως η απόκτηση του συγκεκριμένου παίκτη το καλοκαίρι συνιστά ένα ποδοσφαιρικό "έγκλημα" με αποκλειστικό υπεύθυνο τον Αντρέα Στραματσόνι. Πριν, όμως, σας αποκαλύψουμε τι έχει ακριβώς συνέβη με τον Αργεντινό άσο, ας κάνουμε πρώτα μια χρήσιμη αναδρομή στο παρελθόν.

Το καλοκαίρι του 2014 ο Παναθηναϊκός ήταν έτοιμος να αποκτήσει τον Ισπανό Πάμπλο Αλφάρο. Ο παίκτης πέρασε από ιατρικές εξετάσεις και λίγο πριν τις υπογραφές η μεταγραφή χάλασε προς έκπληξη όλων. Ο λόγος ήταν πως διαπιστώθηκε πρόβλημα εκ γενετής στο γόνατο του παίκτη με αποτέλεσμα ο γιατρός της ομάδας, Παναγιώτης Κουλουμέντας, να μη δώσει τη συγκατάθεσή του για τη μεταγραφή. Παρά το γεγονός ότι ζητήθηκε και δεύτερη γνώμη από τον Λάκη Νικολάου, ο τότε προπονητής του Τριφυλλιού, Γιάννης Αναστασίου, δεν πείστηκε και ακύρωσε τη συμφωνία.

Πάμε, λοιπόν, στο τώρα. Πριν λίγους μήνες, ο Λεντέσμα ήρθε στην Ελλάδα για να περάσει από ιατρικές εξετάσεις πριν υπογράψει στο Τριφύλλι. Στον Αργεντινό, όμως, ανιχνεύτηκε κομμένος χιαστός! Όπως ήταν φυσικό, ο κ. Κουλουμέντας έκανε ξανά αρνητική εισήγηση, επισημαίνοντας χαρακτηριστικά στον Γιάννη Αλαφούζο ότι ο παίκτης δε θα βγάλει ούτε το ...φθινόπωρο!

Η απρόσμενη αυτή εξέλικη "κόλλησε" τη μεταγραφή του Λεντέσμα στον Παναθηναϊκό για μερικές μέρες, αλλά δε βγήκε τίποτα προς τα έξω. Κάπου εκεί ...ανέλαβε δράση ο Αντρέα Στραματσόνι και με τους χειρισμούς του κατήργησε κάθε έννοια ποδοσφαιρικής λογικής.

Ο Ιταλός αποφάσισε να αγνοήσει τις συστάσεις του γιατρού, έβγαλε προς τα έξω πως ο Αργεντινός είναι μια χαρά και κατάφερε να πείσει ακόμα και τον πρόεδρο της ομάδας για τους ισχυρισμούς του. Έτσι, υπέγραψε συμβόλαιο με τον Λεντέσμα, βάσει του οποίου ο παίκτης θα πληρωνόταν ανάλογα με τις συμμετοχές του, για να έχει προφανώς το κεφάλι του ήσυχο.

Λίγους μήνες μετά, βεβαίως, με τον Λεντέσμα να αναζητά ομάδα και τον Παναθηναϊκό αμυντικό χαφ, μπορείτε να καταλάβετε ποιος τελικά δικαιώθηκε…

 

 
 
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags