Facebook Pixel Αν φέρει αυτόν ο Ιβάν, οι ΠΑΟΚτσήδες θα ξεχάσουν τον Ροντρίγκες και θα ...κατεδαφίσουν την Τούμπα!
| 2017-01-06 11:15:00

Αν φέρει αυτόν ο Ιβάν, οι ΠΑΟΚτσήδες θα ξεχάσουν τον Ροντρίγκες και θα ...κατεδαφίσουν την Τούμπα!

Αν φέρει αυτόν ο Ιβάν, οι ΠΑΟΚτσήδες θα ξεχάσουν τον Ροντρίγκες και θα ...κατεδαφίσουν την Τούμπα!

Είναι παικταράς, η ομάδα του τον δίνει και στο Δικεφάλο ξέρουν ότι αν τον φέρουν στη Θεσσαλονίκη, οι οπαδοί σίγουρα θα ...τρελαθούν! Ποια είναι τα δεδομένα της "βόμβας";

Ο λόγος για τον Μίροσλαβ Στοχ, βίντεο του οποίου ανέβασε τις προάλλες ο Γιώργος Σαββίδης στο Instagram, όπως διαβάσατε στο Sportdog.

Το θέμα του Σλοβάκου επιθετικού, που για τέταρτη φορά ετοιμάζεται να φύγει από τη Φενέρμπαχτσε ως δανεικός, έχει ως εξής:

Πρώτο δεδομένο: Η προοπτική της Γκαζιάντεπσπορ, η οποία έχει εκφράσει ενδιαφέρον για να τον αποκτήσει μέχρι το τέλος της σεζόν, δεν κάνει τον Στοχ να …πετάει στα ουράνια. Πρόκειται, άλλωστε, για μία ομάδα που παλεύει για την παραμονή της στη Super Lig, βρισκόμενη στη 17η θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Δεύτερο δεδομένο: Ο προπονητής της Φενέρμπαχτσε, Ντικ Άντβοκαατ, δεν έχει τον Στοχ στα βασικά του πλάνα και στην Τουρκία είναι γνωστό εδώ και πολύ καιρό πως ο Ολλανδός δεν φέρει αντίρρηση εάν ο Σλοβάκος αποχωρήσει από τα "Καναρίνια" της Κωνσταντινούπολης.

Τρίτο δεδομένο και πολύ σημαντικό: Και ο Ιβάν Σαββίδης και ο Λούμπος Μίχελ, όπως και ο Γιώργος Σαββίδης, έχουν καταλάβει πως ο Στοχ έχει μεγάλο …ρεύμα στους οπαδούς του ΠΑΟΚ και πως εάν τον φέρουν στην Τούμπα είναι ικανός από όλες τις πλευρές να αναπληρώσει το κενό του Γκάρι Ροντρίγκες, που δε…κρατιέται να ακολουθήσει το αντίθετο δρομολόγιο με προορισμό την Κωνσταντινούπολη, για χάρη της Γαλατάσαραϊ.

Όπως αναφέρουν, βέβαια, οι Τούρκοι, ο Στοχ δεν είναι η πρώτη επιλογή του ΠΑΟΚ για τη θέση του αριστερού εξτρέμ. Όμως, το όνομά του παίζει δυνατά λόγω της αγωνιστικής του αξίας, του γεγονότος πως η Φενέρμπαχτσε είναι"ανοιχτή" είτε σε πώληση είτε σε δανεισμό του, του ότι ο Σλοβάκος δε θα χρειαστεί χρόνο συμμετοχής για να εγκλιματιστεί στην Τούμπα και του ότι ο ερχομός του θα προκαλέσει ενθουσιασμό στον κόσμο του Δικεφάλου του Βορρά.

Στην όλη ιστορία, υπάρχουν βέβαια και αρνητικά. Όπως το ότι ο Στοχ δε φημίζεται για την αγωνιστική σταθερότητα και την …καλή εξωγηπεδική του ζωή, το ότι δεν διανύει και την καλύτερη περίοδο της καριέρας του και του ότι ο ΠΑΟΚ δεν θα έχει δικαίωμα να τον δηλώσει στη λίστα με τους ποδοσφαιριστές που θα μπορούν να αγωνιστούν στα δύο παιχνίδια με τη Σάλκε και στα επόμενα του Europa League εάν έρθει η πρόκριση εις βάρος των Γερμανών.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags