Facebook Pixel Τρελά σκηνικά με Μοράις στ' αποδυτήρια, τελείωσε ο Πορτογάλος – Απίθανο όνομα 2 εκ. ευρώ για διάδοχος!
| 2017-01-06 12:30:00

Τρελά σκηνικά με Μοράις στ' αποδυτήρια, τελείωσε ο Πορτογάλος – Απίθανο όνομα 2 εκ. ευρώ για διάδοχος!

Τρελά σκηνικά με Μοράις στ' αποδυτήρια, τελείωσε ο Πορτογάλος – Απίθανο όνομα 2 εκ. ευρώ για διάδοχος!

Απίστευτα πράγματα συμβαίνουν στην «Ένωση» με τον προπονητή που μετράει ημέρες στα Σπάτα! Γιατί αποχωρεί; Τι γίνεται με τους παίκτες του; Ποιος θα είναι ο αντικαταστάτης του;

Μπορεί στην ΑΕΚ χθες να διέψευσαν κατηγορηματικά ότι υπάρχει "θέμα Μοράις" στην ομάδα, ωστόσο είναι κοινό μυστικό, πλέον, στα Σπάτα ότι ο Πορτογάλος τεχνικός βρίσκεται υπ' ατμόν.

Η τελευταία γκέλα της Ένωσης και η νέα απογοητευτική εικόνα απέναντι στον Παναιτωλικό, ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι για τον κόουτς των Κιτρινόμαυρων και η διοίκηση φαίνεται ότι ήδη ψάχνει για τον διάδοχό του.

Υπάρχει, μάλιστα, η εκτίμηση ότι μόλις βρεθεί ο "εκλεκτός", θα λυθεί και η συνεργασία με τον Μοράις, οπότε επί της ουσίας ο Πορτογάλος θεωρείται εντός της ομάδας "τελειωμένος".

Την ίδια στιγμή, στον 51χρονο τεχνικό χρεώνεται ότι έχει χάσει εντελώς τα αποδυτήρια και πως οι παίκτες δεν έχουν καμία εκτίμηση στον προπονητή τους. Δεν υπάρχει πειθαρχία, όπως συνέβαινε τουλάχιστον επί Κετσπάγια και ισχύει αυτό που γράφεται σήμερα ότι τον Πορτογάλο τον φωνάζουν υποτιμητικά "Γιαννάκη Σοάρες"!

Όσον αφορά τον αντικαταστάτη του Πορτογάλου, αυτός θα είναι, όπως σας αποκαλύψαμε και με χθεσινό ρεπορτάζ, επιλογή του Δημήτρη Μελισσανίδη. Το όνομα του Λουτσέσκου της Ξάνθης, το οποίο σήμερα κυριαρχεί στον Τύπο και ο SportDog σάς έχει γράψει από χθες, αρέσει δεδομένα στο αφεντικό του συλλόγου, ωστόσο όπως σας εξηγήσαμε υπάρχουν σοβαρές δυσκολίες στην περίπτωσή του.

Από εκεί και πέρα, ένα άλλο όνομα που διέρρευσε σήμερα στον Τύπο είναι αυτό του Ιβάν Γιοβάνονιτς, του πρώην τεχνικού του ΑΠΟΕΛ, που τα τελευταία χρόνια βρίσκεται στην Αραβία. Η περίπτωσή του θα μπορούσε όντως να ενδιαφέρει την Ένωση, ωστόσο θεωρείται απίθανο αυτή τη στιγμή να αφήσει ένα συμβόλαιο που του αποφέρει περί τα 2 εκ. ευρώ ετησίως για να επιστρέψει στην Ελλάδα...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Απίστευτη φήμη ότι ο ΠΑΟΚ ανακοινώνει άμεσα «κλεισμένο» του Ολυμπιακού!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags