Facebook Pixel Τρελή φήμη για Αναστασιάδη-ΑΕΚ! Αρέσει ο Έλληνας κόουτς, άλλος ο μεγάλος στόχος-Διαβάστε ποιος!
| 2017-01-08 00:26:00

Τρελή φήμη για Αναστασιάδη-ΑΕΚ! Αρέσει ο Έλληνας κόουτς, άλλος ο μεγάλος στόχος-Διαβάστε ποιος!

Τρελή φήμη για Αναστασιάδη-ΑΕΚ! Αρέσει ο Έλληνας κόουτς, άλλος ο μεγάλος στόχος-Διαβάστε ποιος!

Η «σφαλιάρα» στην Τρίπολη φέρνει τον Μοράις στην πόρτα της εξόδου και στην Ένωση… τρέχουν για τον επόμενο. Τι συμβαίνει με Άγγελο, ποιος είναι πολύ ψηλά στην λίστα.

Ο Ζοσέ Μοράις δεν περνά και τις καλύτερες μέρες του στην ΑΕΚ. Μάλιστα, η ήττα από τον Αστέρα στην Τρίπολη ίσως αποτελέσει την «σταγόνα που θα ξεχειλίσει το ποτήρι» και δεν αποκλείεται να υπάρξουν άμεσες εξελίξεις.

Τα ονόματα για τους υποψήφιους αντικαταστάτες του Πορτογάλου έχουν ήδη αρχίσει να εμφανίζονται, ενώ όπως μας μεταφέρθηκε από μανατζερική πηγή, υπάρχει εδώ και λίγη ώρα μία τρελή φήμη για τον Άγγελο Αναστασιάδη!

Μάλιστα, όπως μάθαμε, οι διοικούντες της ΑΕΚ δεν θα έλεγαν όχι στην προσωρινή λύση του Έλληνα τεχνικού (ως υπηρεσιακού μέχρι το καλοκαίρι) που είναι άνεργος μετά από ένα επεισοδιακό διαζύγιο με την ΑΕΛ. Πάντως, το παραπάνω όνομα δεν προκρίνεται ιδιαίτερα, μιας και το πιθανότερο είναι να μην κάνει «γκελ» στον κόσμο και συνεπώς να προκαλέσει μεγάλες αντιδράσεις.

Άλλωστε, ο μεγάλος στόχος της ομάδας από τη Super League είναι άλλος και πρόκειται για τον Ραζβάν Λουτσέσκου της Ξάνθης, όπως σας έχουμε γράψει νωρίτερα, καθώς ο Ρουμάνος φέρεται να είναι η μεγάλη συμπάθεια του Δημήτρη Μελισσανίδη!

Αν μη τι άλλο, όμως, πρόκειται για μια εξαιρετικά δύσκολη περίπτωση αφού κάθε άλλο παρά εύκολο φαντάζει να καταφέρει η ΑΕΚ να «αρπάξει» μεσούσης της σεζόν τον προπονητή που κάνει τρομερή δουλειά και εντυπωσιακή φετινή πορεία με την Ξάνθη.

Μάλιστα, οι Κιτρινόμαυροι δεν παίζουν μόνοι τους για τον Ρουμάνο τεχνικό αφού ο Σκύλος έχει «μυριστεί» πως υπάρχει και άλλη μεγάλη ομάδα που προσπαθεί να τον «ψήσει»!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags