Facebook Pixel Απίστευτο: "Σφαγή" με τρελά λεφτά για τον ...άφαντο "ερυθρόλευκο" άσο - Γιατί το συζητάει ο Ολυμπιακός!
| 2017-01-09 15:30:00

Απίστευτο: "Σφαγή" με τρελά λεφτά για τον ...άφαντο "ερυθρόλευκο" άσο - Γιατί το συζητάει ο Ολυμπιακός!

Απίστευτο: "Σφαγή" με τρελά λεφτά για τον ...άφαντο "ερυθρόλευκο" άσο - Γιατί το συζητάει ο Ολυμπιακός!

Κι όμως, παίκτης που δεν αγωνίζεται στο Λιμάνι έχει "τρελάνει" τις ...μισές ομάδες μεγάλου ευρωπαϊκού πρωταθλήματος! Ποιος είναι και πόσα δίνουν για να τον πάρουν; Δεν υπάρχει!

Μεγάλη κινητικότητα υπάρχει στον Ολυμπιακό τις τελευταίες ώρες σχετικά με το θέμα του Ομάρ, καθώς φέρεται να υπάρχει έντονο ενδιαφέρον για τον Νορβηγό μπακ από την Πρέμιερ Λιγκ.

Όπως λέγεται, μάλιστα, στο νησί αυτή τη στιγμή υπάρχουν τουλάχιστον τέσσερις αγγλικές ομάδες που έχουν βάλει στο μάτι τον παίκτη και είναι έτοιμες να δώσουν "μάχη" για να τον αποκτήσουν!

Τη μεγαλύτερη προσφορά φέρεται να την κάνει η Γουότφορντ του Χοσέ Χολέμπας, η οποία, σύμφωνα με τους Βρετανούς, δίνει σε πρώτη φάση 6 εκ. ευρώ!

Την ίδια στιγμή, δυναμικό "μπάσιμο" φαίνεται πως κάνει η Χαλ του Μάρκο Σίλβα, ο οποίος θέλει διακαώς τον παίκτη στη νέα του ομάδα. Μάλιστα, λέγεται ότι ο Πορτογάλος κάνει προσπάθειες να πείσει τη διοίκηση να κάνει ισόποση πρόταση με τη Γουότφορντ, προκειμένου να γίνει το φαβορί για τον παίκτη.

Παράλληλα, μία από τις ομάδες που τον "γλυκοκοιτάζουν" τον Ομάρ είναι και η Σαουθάμπτον, χωρίς, πάντως, ακόμα να έχει κάνει κάποια επίσημη κρούση.

Από τη μεριά του ο Ολυμπιακός συζητάει το ενδεχόμενο πώλησης του παίκτη, από τη στιγμή που παραμένει στην ουσία ανενεργός για 6 μήνες και δείχνει ότι δεν μπορεί να επανέλθει άμεσα.

Προφανώς οι Ερυθρόλευκοι δε θα έμπαιναν σε αυτή τη διαδικασία για τον... παλιό καλό Ομάρ και τον ποδοσφαιριστή που έκανε σούπερ εμφανίσεις στο παρελθόν, ή θα το έκαναν μόνο για ένα μεγαλύτερο ποσό, ωστόσο, πλέον, τα δεδομένα για τον ποδοσφαιριστή είναι διαφορετικά και οι Πειραιώτες είναι πολύ "ζεστοί" στην πώληση του παίκτη με τα χρήματα που ακούγονται.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags