Facebook Pixel Βούιξε όλη η Θεσσαλονίκη - Έρχεται φορ-"φονιάς" στον ΠΑΟΚ - Δείτε πώς το μαρτύρησε ο ...Λάμπρου!
| 2017-01-11 14:15:00

Βούιξε όλη η Θεσσαλονίκη - Έρχεται φορ-"φονιάς" στον ΠΑΟΚ - Δείτε πώς το μαρτύρησε ο ...Λάμπρου!

Βούιξε όλη η Θεσσαλονίκη - Έρχεται φορ-"φονιάς" στον ΠΑΟΚ - Δείτε πώς το μαρτύρησε ο ...Λάμπρου!

Καθ' οδόν για την Τούμπα φαίνεται ότι είναι ο "εκλεκτός" για τη γραμμή κρούσης των "ασπρόμαυρων"! Τι απίστευτο έκανε η διοίκηση και μας το αποκάλυψε; Δεν υπάρχει...

Είναι γνωστό εδώ και καιρό ότι ο ΠΑΟΚ αναζητά έναν καλό σέντερ φορ, καθώς υπάρχει σοβαρό πρόβλημα στη γραμμή κρούσης, κάτι που έχει στοιχίσει στην ομάδα αρκετούς βαθμούς τη φετινή σεζόν.

Μέχρι στιγμής δεν έχει διαρρεύσει κάποιο όνομα για τον παίκτη που θα έρθει για να "ξεμπουκώσει" την επίθεση του Δικεφάλου, ωστόσο όπως προκύπτει από την τελευταία κίνηση της "ασπρόμαυρης" ΠΑΕ, ο ...εκλεκτός πρέπει να βρίσκεται καθ' οδόν!

Δεν εξηγείται αλλιώς το γεγονός ότι ο Λάζαρος Λάμπρου, που πήρε στην Τούμπα πριν λίγες μέρες, άλλαξε σήμερα το νούμερο της φανέλας του!

Ο νεαρός επιθετικός είχε επιλέξει το ...σεντερφορίσιο "9" για τη φανέλα του, η ΠΑΕ τού το έδωσε πριν από πέντε μέρες, ωστόσο σήμερα του... το πήρε πίσω!

Προφανώς αυτή η ενέργεια "μαρτυράει" ότι ο Δικεφάλος βρίσκεται σε προχωρημένες συζητήσεις με κάποιον καλό επιθετικό που θα έρθει στον ΠΑΟΚ για να πάρει φανέλα βασικού και, φυσικά, το νούμερο "9" που είναι κατ΄ εξοχήν ο ...αγαπημένος αριθμούς των μεγάλων γκολτζήδων.

Θυμίζουμε ότι πριν ο Λάμπρου πάρει για ...μερικές μέρες το συγκεκριμένο νούμερο, το φορούσε ο Ζάιρο και είχε μείνει "ορφανό" το καλοκαίρι που ο παίκτης πήγε δανεικός στον ΠΑΣ και ο ΠΑΟΚ δεν πήρε ποτέ τον μεγάλο σέντερ φορ που περίμεναν οι οπαδοί του...
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags