Facebook Pixel Τρελό μπάχαλο με ξένο άσο που «υπέγραψε» στα... κρυφά στον Ολυμπιακό - Τρολάρισμα ή κάτι τρέχει;
| 2017-01-12 12:15:00

Τρελό μπάχαλο με ξένο άσο που «υπέγραψε» στα... κρυφά στον Ολυμπιακό - Τρολάρισμα ή κάτι τρέχει;

Τρελό μπάχαλο με ξένο άσο που «υπέγραψε» στα... κρυφά στον Ολυμπιακό - Τρολάρισμα ή κάτι τρέχει;

Χαμός έγινε με πιτσιρικά εξτρέμ που παρουσιάστηκε να ΄ρθε στην Ελλάδα για χάρη του Ολυμπιακού! Τι έχει συμβεί και ποια η αλήθεια στην "περίεργη" ιστορία; Για διαβάστε...

Χαμός έγινε χθες με την ανάρτηση του Ματέους Περέιρα στο Twitter ότι βρίσκεται στην Ελλάδα και υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο.

Αμέσως τα πορτογαλικά Μέσα θεώρησαν ότι ο παίκτης έκλεισε στον Ολυμπιακό, ενώ μετά το σχετικό ντόρο το επίμαχο tweet διαγράφηκε.

Στην πραγματικότητα, ο Βραζιλιάνος εξτρέμ της Σπόρτινγκ δε βρέθηκε ποτέ στη χώρα μας, αλλά αντιθέτως, όπως τουλάχιστον ισχυρίστηκε ο πατέρας του σε πηγή του Sportdog, ο Περέιρα βρισκόταν χθες σε μια τουριστική περιοχή στο Σετούμπαλ, όπου του θύμισε την αρχαία Αθήνα και την Ακρόπολη κι αυτό ήθελε να μεταφέρει στους φίλους του!

Παρόλο που η συγκεκριμένη δικαιολογία δε μοιάζει και πολύ πειστική, ο πατέρας του παίκτη διέψευσε κατηγορηματικά τα περί Ελλάδας, τονίζοντας πως ο γιος του εξετάζει αυτή τη στιγμή διάφορες προτάσεις που έχει στα χέρια του από Βραζιλία και Πορτογαλία.

Όπως και να έχει, ο 20χρονος άσος, δε φαίνεται ότι μπορεί να αποτελεί βασική επιλογή για τον Ολυμπιακό, από τη στιγμή που πρόκειται για έναν "άγουρο" παίκτη, ωστόσο δε θα μπορούσε να αποκλειστεί το ενδεχόμενο ο παίκτης να αποτελεί "πουλέν" του Πάουλο Μπέντο.

Οι επόμενες μέρες θα δείξουν τι ακριβώς παίζεται με τον νεαρό κυνηγό κι αν όντως υπάρχει υπαρκτό ενδιαφέρον από τον Ολυμπιακό, ή ο παίκτης έπαιξε κάποιο παιχνίδι στα πλαίσια των συζητήσεων που κάνει για τη μεταγραφή του.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags