Facebook Pixel Χαλάει τώρα του "κλεισμένου" στον ΠΑΟ - Άκυρο στην καψούρα του Ουζουνίδη – Ούτε 100.000 οι «πράσινοι»!
| 2017-01-12 13:45:00

Χαλάει τώρα του "κλεισμένου" στον ΠΑΟ - Άκυρο στην καψούρα του Ουζουνίδη – Ούτε 100.000 οι «πράσινοι»!

Χαλάει τώρα του "κλεισμένου" στον ΠΑΟ - Άκυρο στην καψούρα του Ουζουνίδη – Ούτε 100.000 οι «πράσινοι»!

Τι κι αν τον ήθελε σαν τρελός ο προπονητής του "τριφυλλιού", η διοίκηση δεν μπορεί να τον αποκτήσει στην παρούσα φάση και, πλέον, η περίπτωσή του πηγαίνει για καλοκαίρι και ...αν!

Καμία κινητικότητα δεν υπάρχει αυτή τη στιγμή στον Παναθηναϊκό όσον αφορά τις μεταγραφές, παρόλο που ο Μαρίνος Ουζουνίδης έχει ζητήσει την απόκτηση αρκετών παικτών μέσα στο Γενάρη για να καταφέρει να αλλάξει την εικόνα της ομάδας.

Όπως σας έχουν αναφέρει ξανά, αν δεν προχωρήσουν οι αποδεσμεύσεις, πολύ δύσκολα οι Πράσινοι θα προχωρήσουν σε κινήσεις ενίσχυσης, μιας και τα οικονομικά της διοίκησης είναι αυτή τη στιγμή πολύ περιορισμένα.

Πάντως, από χθες κυκλοφόρησε ότι ο Παναθηναϊκός έχει "καπαρώσει" τον Άντι Πόπα της Στεάουα, κάτι το οποίο, όμως, δεν έχει καμία βάση. Ο παίκτης αναμένεται να μείνει στην ομάδα δεδομένα μέχρι το καλοκαίρι, όπως ξεκαθαρίστηκε και από τον μεγαλομέτοχο του συλλόγου, Τζίτζι Μπεκάλι.

Εξάλλου, για να γινόταν κάτι τώρα για τους Πράσινους θα έπρεπε να καταβληθεί ένα αρκετά σημαντικό ποσό για τον Ρουμάνο εξτρέμ, ωστόσο οι άνθρωποι του Τριφυλλιού ακόμα κι αν αποφάσιζαν να πληρώσουν, δε θα έδιναν παραπάνω από 100.000 ευρώ, ποσό με το οποίο, βεβαίως, δε θα μπορούσε να γίνει το deal.

To θέμα, πάντως, στη συγκεκριμένη περίπτωση είναι ότι ο παίκτης αποτελεί διακαή πόθο του Μαρίνου Ουζουνίδη, παρόλα αυτά, όμως, από την ΠΑΕ δεν μπορούν να κάνουν κάτι για να ικανοποιήσουν την επιθυμία του προπονητή τους.

Ο παίκτης δεν αποτελεί προτεραιότητα για την "πράσινη" διοίκηση και πλέον η περίπτωσή του μετατίθεται οριστικά για το καλοκαίρι. Και μέχρι τότε, βεβαίως, πολλά μπορεί να ανατραπούν τόσο με το μέλλον του παίκτη, όσο και με τους στόχους του Τριφυλλιού...

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags