Facebook Pixel Φοβερός Ελληνιάδης: "Πού το είδαν το φάουλ; Νίκη Ολυμπιακού στο επόμενο - Να ηγέτης για τον ΠΑΟ"!
| 2017-01-17 14:00:00

Φοβερός Ελληνιάδης: "Πού το είδαν το φάουλ; Νίκη Ολυμπιακού στο επόμενο - Να ηγέτης για τον ΠΑΟ"!

του Γιώργου Κτενά
Φοβερός Ελληνιάδης: "Πού το είδαν το φάουλ; Νίκη Ολυμπιακού στο επόμενο - Να ηγέτης για τον ΠΑΟ"!

Μεγάλες ατάκες από τον γνωστό μπασκετάνθρωπο για όσα έγιναν στο ντέρμπι του ΣΕΦ. Γιατί δεν έπαιξε ο Σπανούλης; Ποιον «πράσινο» αποθέωσε; Τι θα συμβεί στο τρίτο ματς;

Την άποψη ότι ο Παναθηναϊκός για πρώτη φορά με τον Πασκουάλ στην άκρη του πάγκου είχε πλάνο για οργανωμένο μπάσκετ, αλλά και ότι στο επόμενο ντέρμπι για την Α1 στο τέλος Γενάρη ο Ολυμπιακός θα είναι νικητής, εξέφρασε μέσω του SportDog ο Σταύρος Ελληνιάδης.

Ο γνωστός μπασκετάνθρωπος πήρε θέση για τη φάση τού Μάντζαρη στο τέλος του αγώνα, αποκάλυψε για ποιον λόγο δεν είχε καλή παρουσία χθες ο Σπανούλης, ενώ μίλησε με εξαιρετικά λόγια για την εμφάνιση του Γιάννη Μπουρούση και, φυσικά, του Ρίβερς.

Τέλος, συμπλήρωσε ότι ο Ολυμπιακός είναι περισσότερο έτοιμη, δουλεμένη και ομοιογενής ομάδα σε σχέση με τον Παναθηναϊκό.

Κύριε Ελληνιάδη πώς είδατε το χθεσινό ντέρμπι στο ΣΕΦ;

"Ο Παναθηναϊκός ήταν καλύτερος και κέρδισε δίκαια. Ο Ολυμπιακός δεν είχε αρκετούς παίκτες του σε καλή μέρα, σε αντίθεση με τον Παναθηναϊκό που ήταν εύστοχος από την περιφέρεια. Ο Ρίβερς έκανε τρομερό ματς, ήταν συγκεντρωμένος, είχε πλάνο. Πρώτη φορά ο Παναθηναϊκός του Πασκουάλ έπαιξε οργανωμένο μπάσκετ, με τέτοιο πλάνο. Κράτησε τον ρυθμό και είχε τον έλεγχο του αγώνα".

Θεωρείτε πως είναι σωστό το φάουλ που σφυρίχτηκε στον Μάντζαρη κατά του Ρίβερς;

"Η φάση του Μάντζαρη είναι δύσκολη, ακόμα και για εμάς που την είδαμε από την τηλεόραση. Βλέποντάς την όμως σε καρέ - καρέ φωτογραφίες, φαίνεται ότι έκλεψε την μπάλα καθαρά".

Το σχόλιό σας για την εμφάνιση του Ρίβερς; Μπορεί να γίνει ο νέος ηγέτης του Παναθηναϊκού;

"Είναι ένας παίκτης που έχει πολύ καλό σουτ και μπορεί να δημιουργήσει κινδύνους. Μπορεί να γίνει ηγέτης του Παναθηναϊκού, όπως έχει δείξει στα τελευταία παιχνίδια που έχει ανεβάσει την απόδοσή του. Έχει χαρακτηριστικά ηγέτη. Χθες έκανε τρομερό ματς".

Πώς είδατε την παρουσία του Μπουρούση και του Καλάθη;

"Ο Γιάννης πάντα είναι θετικός και χθες βοήθησε την ομάδα του. Έδωσε πολλές μάχες κάτω από τα καλάθια κι βγήκε νικητής στις περισσότερες. Κάνει πολλά στο γήπεδο και αυτό τον αναδεικνύει σε πολύτιμο παίκτη για τον προπονητή του. Ο Καλάθης στο τέλος του ματς ήταν καθοριστικός, με το δύσκολο καλάθι που πέτυχε και τις βολές".

Χωρίς τον Σπανούλη ο Ολυμπιακός κέρδισε στη Βαρκελώνη την Μπαρτσελόνα και με αυτόν στη σύνθεσή του έχασε από τον Παναθηναϊκό στο ΣΕΦ. Πώς το σχολιάζετε;

"Ο Βασίλης δεν ήταν στην καλύτερη μέρα του χθες. Ήταν επηρεασμένος από τον τραυματισμό του και αυτό τον έκανε να μην πραγματοποιήσει καλό ματς".

Τέλος, θέλω να μου πείτε δύο λόγια για το τρίτο παιχνίδι που αναμένεται να έχουν οι δύο ομάδες μέσα στον Γενάρη, για το πρωτάθλημα.

"Η ψυχολογία παίζει ρόλο σε παιχνίδια τέτοιου επιπέδου, όπως και η μέρα που θα βρεθεί κάθε ομάδα. Φέτος θα δούμε πολλά παιχνίδια μεταξύ του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού, ήδη έχουμε δει αρκετά και θεωρώ ότι ο Ολυμπιακός έχει λίγο το πάνω χέρι. Είναι περισσότερο έτοιμη ομάδα, πιο δουλεμένη, με καλύτερη ομοιογένεια και νομίζω ότι θα κερδίσει τον Παναθηναϊκό".

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags