Facebook Pixel Ποιος Πρίγιοβιτς; Άλλον φορ ήθελε να φέρει ο Ιβάν, αυτή είναι η «βόμβα» που δεν έσκασε στην Τούμπα!
| 2017-01-18 10:45:00

Ποιος Πρίγιοβιτς; Άλλον φορ ήθελε να φέρει ο Ιβάν, αυτή είναι η «βόμβα» που δεν έσκασε στην Τούμπα!

Ποιος Πρίγιοβιτς; Άλλον φορ ήθελε να φέρει ο Ιβάν, αυτή είναι η «βόμβα» που δεν έσκασε στην Τούμπα!

Μπορεί στον ΠΑΟΚ να κατέληξαν στον Σέρβο επιθετικό, αλλά πριν έκαναν πολύ μεγάλες προσπάθειες για να φέρουν στη Θεσσαλονίκη έναν παικταρά που θα έριχνε τα τσιμέντα!

Ο Σέρβος Πρίγιοβιτς είναι τελικά ο εκλεκτός του ΠΑΟΚ για την ενίσχυση της γραμμής κρούσης, μετά από πολλές επαφές που έγιναν με αρκετούς ακόμη στόχους.

Ο άνθρωποι του Δικεφάλου κατέληξαν στον πρώην άσο της Λέγκια, θεωρώντας ότι επρόκειτο για την καλύτερη από τις εφικτές περιπτώσεις που είχαν πέσει στο τραπέζι.

Ωστόσο, όπως αναφέρουν οι αποκλειστικές πληροφορίες του SportDog, πριν κλείσει ο ΠΑΟΚ τον Πρίγιοβιτς, έκανε σοβαρές προσπάθειες για να αποκτήσει έναν πιο ...φανταχτερό επιθετικό, χωρίς, πάντως, να καταφέρει να τον πείσει να έρθει στην Ελλάδα.

Ο λόγος για τον γνωστό Βραζιλιάνο άσο, Λουίζ Αντριάνο, ο οποίος βγήκε πριν λίγες μέρες στο σφυρί από τη Μίλαν. Ο ΠΑΟΚ είχε σταμπάρει τον παίκτη, ήθελε πολύ να τον φέρει στην Τούμπα ως όνομα και "κράχτη" για τους οπαδούς, ωστόσο αυτός δεν ήταν ζεστός στο ενδεχόμενο να συνεχίσει την καριέρα του στη Super League.

Μάλιστα, ο ΠΑΟΚ είχε ψαχτεί για τη συγκεκριμένη περίπτωση και το περασμένο καλοκαίρι, χωρίς, όμως, να κατορθώσει να βρει φόρμουλα για να γίνει το deal.

Αν υπολογίσουμε δε, ότι ο Λουίς Αντριάνο ανακοινώθηκε προχθές από τη Σπαρτάκ Μόσχας έναντι 1 εκ. ευρώ (σύμφωνα με το transfermarkt) και δεδομένου ότι ο ΠΑΟΚ έδωσε 1,9 εκ. για τον Πρίγιοβιτς, γίνεται αντιληπτό ότι το πρόβλημα για τον Δικέφαλο που δεν έσκασε η "βόμβα" δεν ήταν το οικονομικό...

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags