Facebook Pixel Απίστευτη ατάκα από τον "φονιά" του ΠΑΟ: «Άλλο επίπεδο ο ΟΣΦΠ, αλλά η καλύτερη ομάδα είναι...»!
| 2017-01-23 15:45:00

Απίστευτη ατάκα από τον "φονιά" του ΠΑΟ: «Άλλο επίπεδο ο ΟΣΦΠ, αλλά η καλύτερη ομάδα είναι...»!

του Γιώργου Κτενά
Απίστευτη ατάκα από τον "φονιά" του ΠΑΟ: «Άλλο επίπεδο ο ΟΣΦΠ, αλλά η καλύτερη ομάδα είναι...»!

Μπορεί ο Ολυμπιακός να κάνει πάρτι στο πρωτάθλημα, αλλά τον Ντένις Επστάιν άλλη ελληνική ομάδα τον έχει τρελάνει! Πώς χαρακτήρισε το γκολ που πέτυχε στο Τριφύλλι;

Στο εύκολο γκολ που πέτυχε εναντίον τού Παναθηναϊκού αλλά και την τύχη που είχε με το μέρος του, αναφέρθηκε σε δηλώσεις του στον SportDog ο Ντένις Επστάιν.

Ο Γερμανός εξτρέμ τής Κέρκυρας σχολίασε ακόμα ότι η ισοπαλία ήταν το δικαιότερο αποτέλεσμα μεταξύ των δύο ομάδων, ενώ αναφέρθηκε και στα προβλήματα που έχει στην άμυνα ο Παναθηναϊκός και τα είχαν αναλύσει πριν από το ματς οι Φαίακες.

Τέλος, μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Ολυμπιακό, την ομάδα που είναι ένα επίπεδο πάνω από τους υπόλοιπους, ωστόσο προς μεγάλη έκπληξη χαρακτήρισε καλύτερη ομάδα που έχει αντιμετωπίσει την ...ΑΕΚ!

Ντένις, χθες εναντίον του Παναθηναϊκού πέτυχες ένα πολύ ωραίο γκολ. Πες μας δύο λόγια για τη συγκεκριμένη φάση;

"Ήταν μία ωραία πάσα, έτσι άρχισαν όλα. Είχα τέλειο πρώτο κοντρόλ, μετά από την πάσα του Ντουαλά. Ήταν έκπληξη που τελικά πέτυχα τόσο εύκολα το γκολ, αλλά ήμουν και τυχερός σε αυτή τη φάση".

Πιστεύεις ότι αξίζατε τη νίκη εναντίον του Παναθηναϊκού;

"Νομίζω ότι στο τέλος του ματς την δίκαιο αποτέλεσμα η ισοπαλία. Ήταν ένα ανοιχτό παιχνίδι, καλό παιχνίδι. Εμείς είχαμε κάποιες ευκαιρίες για να πάρουμε τη νίκη, είχαν κι εκείνοι κάποιες ευκαιρίες. Νομίζω όμως ότι έτσι όπως εξελίχθηκε το ματς ήταν δίκαιος ο βαθμός της ισοπαλίας για την κάθε ομάδα".

Πώς είδες τον Παναθηναϊκό;

"Μπροστά είχε μεγάλη ποιότητα ο Παναθηναϊκός, αλλά ήταν αδύναμος στην άμυνα. Στην άμυνα είχαν κάποια προβλήματα. Το γνωρίζαμε αυτό, το είχαμε αναλύσει πριν από το ματς και περιμέναμε την ευκαιρία μας. Ο Παναθηναϊκός είναι καλή ομάδα, αλλά θεωρώ ότι χθες δεν ήταν όσο καλός ήταν στα προηγούμενα ματς".

Θα μου πεις δύο λόγια για τους τρεις άλλους μεγάλους του πρωταθλήματος;

"Εντάξει, για τον Ολυμπιακό όλοι γνωρίζουν πως είναι σε άλλο επίπεδο, μία κατηγορία πάνω από τους υπόλοιπους. Αλλά η καλύτερη ομάδα με την οποία έπαιξα αντίπαλος φέτος μέσα στο γήπεδο, ήταν η ΑΕΚ. Έχω δει πολλά παιχνίδια του ΠΑΟΚ, παίζουν καλά αλλά δεν εκμεταλλεύονται τις ευκαιρίες που δημιουργούν. Πρέπει να πάρουν βαθμούς μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος, είναι δυνατή ομάδα".

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags