Facebook Pixel Φήμες για "ύποπτο" ταξίδι που ανάβει φωτιές στους "πράσινους" – Το σενάριο-κόλαση κι ο ...Ολυμπιακός!
| 2017-01-26 12:30:00

Φήμες για "ύποπτο" ταξίδι που ανάβει φωτιές στους "πράσινους" – Το σενάριο-κόλαση κι ο ...Ολυμπιακός!

Φήμες για "ύποπτο" ταξίδι που ανάβει φωτιές στους "πράσινους" – Το σενάριο-κόλαση κι ο ...Ολυμπιακός!

Aυτό που κυκλοφορεί εδώ και μερικές ώρες για τον μπασκετικό Παναθηναϊκό σίγουρα θα προκαλέσει σοβαρή ανησυχία στις τάξεις της ομάδας λίγο πριν από ένα "καυτό" παιχνίδι!

Ο Παναθηναϊκός παίζει αγώνα-φωτιά απόψε στο Βελιγράδι απέναντι στον Ερυθρό Αστέρα, όχι μόνο για αγωνιστικούς λόγους, καθώς το παιχνίδι έχει τεράστια βαθμολογική σημασία, αλλά και γιατί οι Πράσινοι θα αντιμετωπίσουν μία πολύ εχθρική ατμόσφαιρα σε μία από τις πιο "καυτές" έδρες της Ευρώπης.

Ήδη, μάλιστα, έχουν προηγηθεί κάποιες προκλήσεις από την πλευρά των Σέρβων, ενώ μία τελευταία φημολογία σχετικά με το τι θα γίνεται στις κερκίδες της Χάλα Πιονίρ, φαίνεται πώς ανάβει ακόμα περισσότερο τα αίματα, λίγες ώρες πριν από το κρίσιμο ματς.

Όπως κυκλοφορεί, λοιπόν, και χωρίς να μπορεί να διασταυρωθεί κάτι μέχρι στιγμής, οργανωμένοι οπαδοί του Ολυμπιακού, περίπου 100 στον αριθμό, λέγεται ότι ετοιμάζονται να ταξιδέψουν στο Βελιγράδι (αν δεν το έχουν κάνει ήδη), προκειμένου να δώσουν βροντερό "παρών" στην αναμέτρηση εναντίον του "αιωνίου" αντιπάλου.

Είναι γνωστό, άλλωστε, ότι οι οπαδοί των δύο ομάδων διατηρούν αδερφικές σχέσεις και πως σε πολλά παιχνίδια έχουν γίνει ανάλογες μετακινήσεις.

Αν, λοιπόν, ισχύουν οι φήμες ότι στη Χάλα Πιονίρ θα βρεθούν απόψε και οπαδοί του Ολυμπιακού, προκειμένου η ατμόσφαιρα να γίνει ακόμα πιο ...εχθρική για τους Πράσινους, γίνεται αντιληπτό πόσο ζόρικο θα είναι το αποψινό έργο της ομάδας του Τσάβι Πασκουάλ.

Βέβαια, ο Παναθηναϊκός είναι μια πολύ έμπειρη ομάδα, με παίκτες που γνωρίζουν καλά από τέτοιες καταστάσεις, αλλά όσο να ΄ναι όταν το κλίμα σε ένα -έτσι κι αλλιώς- γήπεδο-κλουβί είναι τόσο "πολεμικό", τα πράγματα γίνονται πάντα πιο δύσκολα...

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags