Facebook Pixel Τσουνάμι στο Λιμάνι από «Μίλι» - Κλωτσάει ο Μπέντο στη μεγάλη επιστροφή; - Ποιος κόπηκε, αυτός έρχεται!
| 2017-01-27 13:30:00

Τσουνάμι στο Λιμάνι από «Μίλι» - Κλωτσάει ο Μπέντο στη μεγάλη επιστροφή; - Ποιος κόπηκε, αυτός έρχεται!

Τσουνάμι στο Λιμάνι από «Μίλι» - Κλωτσάει ο Μπέντο στη μεγάλη επιστροφή; - Ποιος κόπηκε, αυτός έρχεται!

Σεισμός στον Ολυμπιακό από την πιθανή πώληση του Σέρβου παικταρά! Τι παίζεται για τον αντικαταστάτη του και ποια είναι η γνώμη του κόουτς; Όλο το καυτό παρασκήνιο μόνο εδώ!

Όλα στρέφονται γύρω από τον Μιλιβόγεβιτς στον Ολυμπιακό τις τελευταίες ώρες, καθώς η πολύ πιθανή πώλησή του σε ομάδα της Αγγλίας, θα προκαλέσει μεγάλο ζήτημα στην ομάδα σχετικά με τον αντικαταστάτη του στην ενδεκάδα.

Είναι προφανές ότι οι Ερυθρόλευκοι δεν προλαβαίνουν να βρουν, λίγο πριν το τέλος της μεταγραφικής περιόδου, ισάξιο αντικαταστάτη του Σέρβου άσου, επομένως το πιο λογικό είναι να αναζητηθεί λύση εκ των έσω.

Εξάλλου, το όνομα που ήρθε σήμερα δυναμικά στο προσκήνιο, ο Αργεντινός Λούκας Ρομέρο, δε φαίνεται ότι απασχολεί πραγματικά, σύμφωνα με τις πληροφορίες μας, απεναντίας με την περίπτωση του Παϊτίμ Κασάμι, η επιστροφή του οποίου δε θα μπορούσε να περνάει απαρατήρητη από τους πρωταθλητές.

Ο Ολυμπιακός, βέβαια, διέψευσε σήμερα το σενάριο Κασάμι, όμως δε θα πρέπει να ξεχνάμε ότι τέτοια ζητήματα είναι πολύ "λεπτά" και αυτό σημαίνει στην πράξη ότι μπορεί να αλλάξουν τα δεδομένα από λεπτό προς λεπτό. Εξ ου και η απόκτηση Ανσαριφάρντ λίγα 24ωρα μετά τη διαρροή της "ερυθρόλευκης" ΠΑΕ ότι δεν υπήρχε θέμα τη δεδομένη χρονική στιγμή που τα δημοσιεύματα "έφερναν" τον Ιρανό στο Λιμάνι. Ίσως να έχει τη σημασία του πάντως, το γεγονός ότι ο Κασάμι είναι θετικός στο ενδεχόμενο να φορέσει ξανά την ερυθρόλευκη φανέλα, ενώ πιέζει μάλιστα και προς αυτή την κατεύθυνση.

Την ίδια στιγμή, βέβαια, ο Πάουλο Μπέντο δε δείχνει να ...τρελαίνεται κιόλας με την επιλογή του Ελβετού, ωστόσο το γεγονός αυτό ενδεχομένως να μην μπορεί να "μπλοκάρει" τη μεταγραφή, μιας και ο Πορτογάλος τεχνικός φαίνεται να είναι σε λίγο διαφορετικό μήκος κύματος από τη διοίκηση στα μεταγραφικά θέματα, όπως αποδείχθηκε και με την περίπτωση του Ανσαριφάρντ, όπου παραδέχθηκε δημόσια πως επρόκειτο για "μία μεταγραφή της διοίκησης", αλλά και με το θέμα στόπερ ανοιχτά είπε ότι δεν χρειάζεται, ενώ η ΠΑΕ είχε τη διάθεση να ενισχύσει το ρόστερ και να του κάνει τη δουλειά πιο εύκολη.

Επιπλέον, δεν θα πρέπει να ξεχνάμε πως ο τεχνικός των Πειραιωτών δεν έχει ζητήσει μεταγραφή για τον άξονα και θεωρεί την ομάδα κομπλέ, ακόμα και μετά την αποχώρηση του "Μίλι", ενώ μόνο τυχαίο δεν είναι πως έχει βγάλει εκτός ομάδας δύο μέσους, τον έμπειρο Μανιάτη και τον πολλά υποσχόμενο Ζντίελαρ. Παράλληλα, πιστεύει πολύ στον Μπουχαλάκη, όπως φαίνεται και στα τελευταία ματς, βάζει στα χαφ και τον νεαρό Ανδρούτσο, ενώ υπάρχει πάντα και η λύση του Ρομαό.

Βέβαια, στον Ολυμπιακό δεν πρόκειται να αφήσουν έτσι την ομάδα σε περίπτωση που τελικά αποχωρήσει ο Σέρβος, καθώς, όπως σας έχουμε ενημερώσει και παλαιότερα, έχει δρομολογηθεί ήδη η επιστροφή του Μανώλη Σιώπη, ο οποίος κάνει και φέτος εξαιρετική σεζόν με τον Πανιώνιο.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags