Facebook Pixel Ποιος Μιλιβόγεβιτς; Φήμη-βόμβα στον Ολυμπιακό για πώληση–μαμούθ στο παρά ένα των μεταγραφών! Λέτε;
| 2017-01-29 12:15:00

Ποιος Μιλιβόγεβιτς; Φήμη-βόμβα στον Ολυμπιακό για πώληση–μαμούθ στο παρά ένα των μεταγραφών! Λέτε;

Ποιος Μιλιβόγεβιτς; Φήμη-βόμβα στον Ολυμπιακό για πώληση–μαμούθ στο παρά ένα των μεταγραφών! Λέτε;

Το ταξίδι του ατζέντη του στο εξωτερικό και το μεγάλο παιχνίδι που παρακολούθησε από τη σουίτα. Ποιο είναι το σενάριο που αν επιβεβαιωθεί θα φέρει "χρυσάφι" στους πρωταθλητές;

Το όνομα του Λούκα Μιλιβόγεβιτς φιγουράρει εδώ και μέρες στην πρώτη θέση της επικαιρότητας, καθώς σύμφωνα με όλες τις πληροφορίες, η πώλησή του σε αγγλική ομάδα, πιθανότατα στην Κρίσταλ Πάλας, είναι πολύ πιθανή, αν και τις τελευταίες ώρες παρουσιάζεται μία στασίμοτητα που αφήνει όλα τα ενδεχόμενα ανοιχτά.

Από εκεί και πέρα, όμως, δεν αποκλείεται πριν κλείσει η μεταγραφική περίοδος του Γενάρη, να έχουμε μία άλλη πώληση-βόμβα στον Ολυμπιακό, καθώς τις τελευταίες ώρες έχει κυκλοφορήσει ένα σενάριο σύμφωνα με το οποίο δεν αποκλείεται πολύ σύντομα να "σκάσει" πρόταση-μαμούθ για βασικότατο παίκτη των Πειραιωτών.

Αναφερόμαστε στην περίπτωση του Μπράουν Ιντέγε, ο οποίος παραμένει στις λίστες αρκετών συλλόγων από την Αγγλία, ενώ ακούγεται πλέον πολύ έντονα και η επιστροφή των Κινέζων, οι οποίοι εάν το αποφασίσουν, μπορούν να τινάξουν την μπάνκα στον αέρα.

Την ίδια στιγμή, ο Σκύλος είναι σε θέση να γνωρίζει το ταξίδι που έκανε ο μάνατζερ του Ιντέγε, Χουτάν Αχμάντι, στην Αγγλία το περασμένο Σαββατοκύριακο, όταν παρακολούθησε από τις σουίτες του "Στάμφορντ Μπριτζ" την αναμέτρηση της Τσέλσι με τη Χαλ.

Η ομάδα του Μάρκο Σίλβα, ο οποίος ήταν αυτός που έφερε τον Νιγηριανό στον Ολυμπιακό, παρότι δεν έχει την οικονομική δυνατότητα προς το παρόν, ψάχνεται για δυνατές μεταγραφές, αφού ο πρώην κόουτς των Ερυθρολεύκων δήλωσε ξανά πως θέλει να ενισχύσει το ρόστερ.

Εξάλλου, πρέπει να σημειώσουμε πως ο Χουτάν Αχμάντι, μαζί με τον Πορτογάλο κόουτς και τον μάνατζέρ του, Κάρλος Γκονσάλες, έχουν εξαιρετικές σχέσεις, από τη συνεργασία τους στο Λιμάνι, με ό,τι αυτό μπορεί να σημαίνει...  

Πάντως, το πιο πιθανό στην παρούσα φάση είναι να έρθει μία μεγάλη πρόταση από την Κίνα, όπως είχε συμβεί και πέρυσι τέτοια εποχή, αλλά στον Ολυμπιακό απάντησαν αρνητικά και στη συνέχεια έδειξαν ότι το μετάνιωσαν. Φέτος δύσκολα θα κάνουν το ίδιο "λάθος", καθώς τα χρήματα θα είναι πραγματικά πάρα πολλά...

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags