Facebook Pixel Αλαλούμ στον ΠΑΟ με Λυμπερόπουλο – Πώς χάθηκε ο κλεισμένος επιθετικός παρά την... "εμπλοκή" Τζίγγερ
| 2017-02-01 18:00:00

Αλαλούμ στον ΠΑΟ με Λυμπερόπουλο – Πώς χάθηκε ο κλεισμένος επιθετικός παρά την... "εμπλοκή" Τζίγγερ

Αλαλούμ στον ΠΑΟ με Λυμπερόπουλο – Πώς χάθηκε ο κλεισμένος επιθετικός παρά την... "εμπλοκή" Τζίγγερ

Τρομερές καταστάσεις στο μεταγραφικό παζάρι από τους Πράσινους! Γιατί δεν ήρθε ο φορ που είχε ζητήσει σαν παλαβός ο Ουζουνίδης και γιατί χάλασε και η ...σίγουρη εναλλακτική;

Η μεταγραφική περίοδος τελείωσε και ο Παναθηναϊκός δεν κατάφερε να αποκτήσει τον επιθετικό που έψαχνε. Ένας βασικός στόχος ήταν ο Μίκαελ Ίσακ, ωστόσο ο Σουηδός φορ χάθηκε, αν και αρχικά φάνηκε ότι ήταν μια ανάσα από το Τριφύλλι, ενώ το ίδιο συνέβη και με τον διακαή πόθο του Μαρίνου Ουζουνίδη, τον Απόστολο Γιάννου, τον οποίο "έψησε" σε μεγάλο βαθμό ο Έλληνας τεχνικός, αλλά οι Κινέζοι δεν τον παραχωρούσαν χωρίς σοβαρό οικονομικό αντάλλαγμα.

Βεβαίως, ο κόουτς του Τριφυλλιού είναι ο τελευταίος στον οποίο μπορεί να καταλογίσει κανείς ευθύνες για την αποτυχία της ενίσχυσης της ομάδας στη γραμμή κρούσης. Αφενός, γιατί ο 48χρονος τεχνικός είχε ζητήσει παίκτη στη θέση του φορ από την πρώτη μέρα που ανέλαβε τον Παναθηναϊκό και αφετέρου επειδή δε χειρίζεται αυτός τις μεταγραφές, αλλά αποκλειστικά ο Νίκος Λυμπερόπουλος.

Σημειωτέον ότι τεχνικός διευθυντής του Τριφυλλιού έχει αγαστή συνεργασία με τον γνωστό ατζέντη, Γιάννη Εμαννουηλίδη, ο οποίος παράλληλα συνεργάζεται και με τον Ντάνιελ Μαϊστόροβιτς της ΑΕΚ. Η σύμπραξη αυτή είναι που ουσιαστικά έχει "κληροδοτήσει" τους πελάτες του Λυμπερόπουλου. Χαρακτηριστικό παράδειγμα η περίπτωση του Γιώργου Γιακουμάκη, τον οποίο είχε "τάξει" ο "Λύμπε" στην Ένωση και τον Σουηδό τεχνικό διευθυντή.

Πάντως, ο παλαίμαχος φορ δε θα μπορούσε να ποντάρει πολλά στις μέχρι πρότινος επαγγελματικές του διασυνδέσεις, από τη στιγμή ειδικά που επρόκειτο για υποθέσεις που δεν είχε τα κατάλληλα "κονέ" για τις τρέξει. Όπως και να έχει, όμως, το αποτέλεσμα είναι αυτό που μετράει και το "ναυάγιο" που αφορά κυρίως την περίπτωση του "κλεισμένου" Μίκαελ Ίσακ, χρεώνεται σε μεγάλο βαθμό στον "Λύμπε", όπως και το γεγονός ότι δεν υπήρχε άμεση εναλλακτική, γεγονός που προκάλεσε έως και εκνευρισμό στο εσωτερικό του συλλόγου. Πάμε, όμως, να δούμε το όλο στόρυ λίγο πιο αναλυτικά...

Η μεγάλη "καψούρα" του Μαρίνου Ουζουνίδη ήταν ο Απόστολος Γιάννου. Ο 48χρονος τεχνικός γνώριζε καλά τον παίκτη από τον Πανιώνιο και θεωρούσε πως ταιριάζει απόλυτα στο αγωνιστικό πλάνο που είχε στο μυαλό του. Ο ίδιος ο παίκτης είχε "ψηθεί" με αποτέλεσμα να πάρει την υπόθεση πάνω του. Όλα τα περιθώρια εξαντλήθηκαν, ωστόσο το θέμα "κόλλησε" στο οικονομικό και έκλεισε οριστικά με αρνητική έκβαση την περασμένη Παρασκευή.

Μετά από αυτή την εξέλιξη, έστω και με ...βαριά καρδιά, ο τεχνικός του Τριφυλλιού συναίνεσε να προχωρήσει η περίπτωση του Μίκαελ Ίσακ. Την Παρασκευή τα πράγματα έμοιαζαν ιδανικά, ο Παναθηναϊκός είχε συμφωνήσει με τη Ράντερς, ενώ ο παίκτης ετοιμαζόταν για την Ελλάδα. Ωστόσο, το Σάββατο όλα ανατράπηκαν και ο παίκτης ως δια μαγείας προτίμησε τη γερμανική Νυρεμβέργη.

Μάλιστα, η εξέλιξη αυτή προκάλεσε μεγάλη εντύπωση, ειδικά αν σκεφτεί κανείς ότι ο μάνατζερ του Σουηδού είναι ένας πολύ γνωστός της "πράσινης" οικογενείας, ο Μαρτίν Νταλίν, ο οποίος έχει κάνει πολλές δουλειές με τους Πράσινους κατά το παρελθόν, ενώ είναι συγγενής του Γιάννη Βαρδινογιάννη, καθώς η γυναίκα του με τη γυναίκα του Τζίγγερ είναι πρώτα ξαδέρφια. Παράλληλα, είναι ο μάνατζερ που είχε φέρει στον Ολυμπιακό έναν άλλον Σουηδό, τον Τζίμι Ντουρμάζ, οπότε γίνεται γενικά αντιληπτό ότι υπήρχε ένας καλός "σύμμαχος" σε αυτή την υπόθεση για τον Παναθηναϊκό προκειμένου να κλείσει επιτυχώς το deal με τον Μίκαελ Ίσακ.

Το τι έγινε, λοιπόν, έτσι ξαφνικά και όλα "κατέρρευσαν" μέσα σε λίγες ώρες παραμένει ένα ...μυστήριο, ενώ το γεγονός ότι ο Μαρίνος Ουζουνίδης παραδέχθηκε δημοσίως ότι δεν υπήρχε εναλλακτική σε περίπτωση που στράβωναν -όπως και έγινε- οι δύο προαναφερθείσες περιπτώσεις επιθετικών, είναι ενδεικτικό της κατάστασης που επικρατούσε στον Παναθηναϊκό όλο αυτό το διάστημα της μεταγραφικής περιόδου...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Δυσάρεστες εξελίξεις στον ΠΑΟ – Αρνητικοί Ουζουνίδης και Λυμπερόπουλος!
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags