Facebook Pixel O Koνταρός "τραγουδάει" στο SportDog τα πάντα: Για Παναθηναϊκό, Ολυμπιακό, πώληση "Μίλι" και άλλα...
| 2017-02-02 16:15:00

O Koνταρός "τραγουδάει" στο SportDog τα πάντα: Για Παναθηναϊκό, Ολυμπιακό, πώληση "Μίλι" και άλλα...

του Γιώργου Κτενά
O Koνταρός "τραγουδάει" στο SportDog τα πάντα: Για Παναθηναϊκό, Ολυμπιακό, πώληση "Μίλι" και άλλα...

Ο δημοφιλής αοιδός βρέθηκε χθες στο γήπεδο των Χανίων, είδε από κοντά το Κισσαμικός- ΠΑΟ και ο SportDog τον εντοπίσε για μερικές ποδοσφαιρικές ατάκες! Διάβασε τι μας είπε...

Την άποψη ότι οι νεαροί ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού, που αγωνίστηκαν εναντίον του Κισσαμικού, έχουν μέλλον εξέφρασε μέσω του SportDog ο Μανώλης Κονταρός.

Ο δημοφιλής τραγουδιστής βρέθηκε στο γήπεδο των Χανίων και παρακολουθήσε το χθεσινό παιχνίδι Κυπέλλου (φωτό), σχολιάζοντας ακόμα ότι ο Παναθηναϊκός με βάση το όνομά του, δεν αντιπροσώπευσε την ιστορία του στο συγκεκριμένο παιχνίδι.

Ακόμα, αναφέρθηκε στην κορυφαία ελληνική ομάδα, τον Ολυμπιακό, αλλά και στον Βαγγέλη Μαρινάκη, που όπως είπε ξέρει να κάνει καλές συμφωνίες.

"Για τον Κισσαμικό ήταν ένα σημαντικό παιχνίδι αυτό εναντίον του Παναθηναϊκού. Είδαμε ένα ματς που οι προπονητές έβαλαν νεαρά παιδιά, γιατί και ο Κισσαμικός είχε αρκετές απώλειες. Αλλά ήταν εξαιρετικό ματς. Ο Κισσαμικός είναι σοβαρή ομάδα, με σοβαρή διοίκηση, σοβαρό πρόεδρο και καλές βάσεις. Εύχομαι το καλύτερο για το μέλλον", είπε αρχικά ο Μ. Κονταρός στον Sportdog και συμπλήρωσε για την εικόνα του Παναθηναϊκού:

"Ο Παναθηναϊκός που είδαμε χθες, με βάση το όνομά του, δεν αντιπροσωπεύει την ιστορία του. Τον περίμενα πολύ πιο καλό. Αλλά επικράτησε εύκολα. Τα νέα παιδιά που έπαιξαν, έδειξαν ότι υπάρχει μέλλον".

Γνωστός φίλαθλος του Ολυμπιακού ο δημοφιλής τραγουδιστής, δεν θα μπορούσε να μην μας πει δύο λόγια και για τους Πειραιώτες: "Ο Ολυμπιακός είναι η μεγαλύτερη ομάδα στην Ελλάδα. Το δείχνει εξάλλου και η βαθμολογική διαφορά που έχει από τους υπόλοιπους. Θεωρώ ότι θα πάμε καλά και στην Ευρώπη".

Στη συνέχεια αναφέρθηκε και στην πώληση του Λούκα Μιλιβόγεβιτς, αλλά και στις πολύ καλές συμφωνίες που έχει πετύχει ο Βαγγέλης Μαρινάκης τα τελευταία χρόνια στον Ολυμπιακό: "Υπάρχει επαγγελματισμός και οργάνωση στον Ολυμπιακό. Ο πρόεδρος δείχνει πως ξέρει να κάνει καλά deal, είναι έξυπνος άνθρωπος".

Τέλος, έκλεισε με μία ευχή: "Να έχουμε την υγεία μας! Και στο γήπεδο να πηγαίνουμε για να χαρούμε το ποδόσφαιρο και όχι για να βγάζουμε κακίες".

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags