Facebook Pixel Πανικός για τον παικταρά Λάσμε - Πήραν φωτιά οι φήμες για την επόμενη ομάδα του! Λέτε να σκάσει;
| 2017-02-03 16:30:00

Πανικός για τον παικταρά Λάσμε - Πήραν φωτιά οι φήμες για την επόμενη ομάδα του! Λέτε να σκάσει;

Πανικός για τον παικταρά Λάσμε - Πήραν φωτιά οι φήμες για την επόμενη ομάδα του! Λέτε να σκάσει;

Θέμα χρόνου είναι η συμφωνία για τον Γκαμπονέζο αστέρα, που έμεινε ελεύθερος και αναζητάει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του! Τι λένε οι τελευταίες πληροφορίες...

Ο Στεφάν Λάσμε μπορεί να παίξει όπου θέλει, αφού ως γνωστόν δεν ισχύει πλέον η τιμωρία του, μετά την προσφυγή που έκανε και έγινε δεκτή.

Είναι γεγονός, λοιπόν, όπως είναι σε θέση να γνωρίζει ο Σκύλος, ότι ο Παναθηναϊκός θέλει να επαναφέρει τον Γκαμπονέζο στο ρόστερ του, προκειμένου να καλύψει τα κενά που έχει κάτω από τα καλάθια.

Ο Γιάννης Μπουρούσης κάνει την προσπάθειά του, αλλά αυτή δεν είναι αρκετή. Και το πρόβλημα γίνεται μεγαλύτερο, καθώς ο Γκιστ είναι εκτός δράσης, λόγω του σοβαρού τραυματισμού του, ενώ ο Γκέμπριελ, που αποκτήθηκε για αντικαταστάτης του, διαθέτει εντελώς διαφορετικά χαρακτηριστικά.

Από την άλλη, όμως, δεν είναι μόνο ο Παναθηναϊκός που εξετάζει την περίπτωση του Λάσμε. Και άλλες ομάδες της Ευρωλίγκας τον έχουν στο στόχαστρό τους. Ήξεραν, άλλωστε, ότι η απόφαση για την τιμωρία του θα βγει στις αρχές του Φλεβάρη και τώρα, που έμεινε ελεύθερος, έχουν κάνει πιο ζεστό το ενδιαφέρον τους.

Οι "πράσινοι", δηλαδή, δεν παίζουν μόνοι τους και θα πρέπει να δώσουν "μάχη" για να ντύσουν ξανά τον παίκτη στα πράσινα.

Πάντως, ένα σοβαρό ενδεχόμενο είναι να μείνει ο Γκαμπονέζος άσος στις ΗΠΑ. Να δοκιμάσει να επιστρέψει στο ΝΒΑ, στα 34 του χρόνια! Βλέπετε, έχει δουλέψει πολύ όλο αυτό το διάστημα που ήταν ανενεργός και πιστεύει ότι μπορεί να σταθεί στο υψηλότερο επίπεδο.

Όπως και να έχει, ο χρόνος μετράει αντίστροφα μέχρι ο παίκτης να αποφασίσει για το επόμενο -και ίσως τελευταίο- βήμα στην καριέρα του, καθώς μέχρι τις 15 του Φλεβάρη, το αργότερο, θα έχει γίνει γνωστή η νέα του ομάδα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Βράζει ο Ουζουνίδης στον ΠΑΟ - "Του έφεραν" παίκτη απ' τη ...B' Εθνική!
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags