Facebook Pixel Απίστευτο ξέσπασμα Λάζαρου κατά του προπονητή μπροστά στον πάγκο - Έτσι τον "έφτιαξε" ο Χιμένεθ!
| 2017-02-06 17:00:00

Απίστευτο ξέσπασμα Λάζαρου κατά του προπονητή μπροστά στον πάγκο - Έτσι τον "έφτιαξε" ο Χιμένεθ!

Απίστευτο ξέσπασμα Λάζαρου κατά του προπονητή μπροστά στον πάγκο - Έτσι τον "έφτιαξε" ο Χιμένεθ!

Τι έγινε με τον Χριστοδουλόπουλο στον αγώνα με τη Βέροια που δε συνέβαινε στα άλλα παιχνίδια; Πώς και γιατί ο Έλληνας άσος έπαιξε ξανά σπουδαία μπάλα; «Κλικ» κι έμαθες!

Την καλύτερη εμφάνιση με τη φανέλα της ΑΕΚ έκανε ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος απέναντι στη Βέροια, με τα δύο γκολ που σημείωσε, αλλά και με τη γενικότερη παρουσία του στον αγωνιστικό χώρο.

Ο Έλληνας άσος έβγαλε πολλή ενέργεια στο γήπεδο, κάτι που δε συνέβαινε σε καμία περίπτωση στις προηγούμενες συμμετοχές του, καθώς ταλαιπωρήθηκε από την αρχή της σεζόν με τραυματισμούς, ενώ θυμίζουμε ότι όταν ήρθε στην Ένωση ήταν στην ουσία χωρίς προετοιμασία και απροπόνητος.

Μάλιστα, ο αρχικός τραυματισμός του οφειλόταν στο γεγονός ότι δεν είχε προπονήσεις στο ενεργητικό του, ενώ βιάστηκε να μπει με την ομάδα και να παίξει στα πρώτα παιχνίδια. Κάτι που τότε δεν ήταν μόνο επιλογή του Τιμούρ Κετσπάγια, αλλά και δική του, αφού ήθελε διακαώς να παίξει με την Ένωση και να αποκτήσει πρωταγωνιστικό ρόλο.

Πάντως, και να ήθελε ο Λάζαρος, δε γινόταν στο ξεκίνημα της σεζόν να "ξεμπουκώσει" και να αποδώσει αυτά που μπορούσε. Ο Τιμούρ Κετσπάγια δεν τον στήριζε όσο θα ήθελε, με αποτέλεσμα να να έχει πέσει ψυχολογικά, όπως συνέβαινε, άλλωστε, εκείνο το διάστημα και με άλλους παίκτες της Ένωσης, λόγω της γενικότερης νοοτροπίας του Γεωργιανού τεχνικού.

Το πιο χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι όταν σε ένα φιλικό με την Καλλιθέα, στις αρχές του φθινοπώρου, κι ενώ υπήρχε ήδη αρνητικό κλίμα για τον Γεωργιανό τεχνικό, ο Λάζαρος δεν άντεξε και ξέσπασε. Μάλιστα, το σκηνικό έγινε μπροστά στον πάγκο της ΑΕΚ, και δίπλα στους συνεργάτες του προπονητή, εξαιτίας του Τιμούρ και των μεθόδων του, με τον Έλληνα άσο να τα λέει έξω από τα δόντια σε κορυφαίο ρεπόρτερ της ομάδας.

Ωστόσο, και η συνέχεια δεν ήταν η ιδανική για τον Λάζαρο, καθώς ούτε η άφιξη του Μοράις άλλαξε τα δεδομένα για τον ίδιο, παρόλο που βελτιώθηκαν αρκετά πράγματα ως προς τον τρόπο που γινόταν η δουλειά στις προπονήσεις. Και ο Πορτογάλος, όμως, έδειχνε να μην έχει τον παίκτη στα βασικά του πλάνα, με αποτέλεσμα και πάλι ο Έλληνας άσος να μην μπορεί βρει τη φόρμα του, ενώ ήρθε και ο δεύτερος τραυματισμός που στην ουσία τον "αποτελείωσε".

Η άφιξη του Μανόλο Χιμένεθ, όμως, τα έφερε όλα τούμπα στην ομάδα και προσωπικά στον Λάζαρο, καθώς ο Ισπανός έδειξε από την πρώτη στιγμή πως θα είναι δίκαιος και θα δώσει ευκαιρίες σε όλους τους παίκτες.

Έτσι, μετά από αλλαγές στην 11άδα και πολλές δοκιμές του Χιμένεθ, ο Λάζαρος πήρε κι αυτός την ευκαιρία του στο παιχνίδι με τη Βέροια. Ο Ισπανός τον ξεκίνησε βασικό και ο Έλληνας άσος, όντας πλέον υγιής και για πρώτη φορά σε τόσο καλή -σωματική και ψυχολογική- κατάσταση κατάφερε να δείξει αρκετά πράγματα από το πλούσιο ταλέντο του.

Η παρουσία του Χιμένεθ στον "κιτρινόμαυρο" πάγκο αναπτέρωσε το ηθικό του διεθνούς εξτρέμ που, πλέον, μπορεί να ελπίζει σε καλύτερες μέρες. Η αρχή, άλλωστε, έγινε, ο Λάζαρος "αναστήθηκε" με εντυπωσιακή εμφάνιση και η συνέχεια για τον παίκτη προμηνύεται ακόμη καλύτερη, ειδικά από τη στιγμή που αυτή τη φορά ο προπονητής του δείχνει να τον πιστεύει.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags