Facebook Pixel Λόγια που θα αναστατώσουν τους οπαδούς του ΠΑΟ - Έξω από τα δόντια για «Καπετάνιο»-πολυμετοχικούς!
| 2017-02-09 15:00:00

Λόγια που θα αναστατώσουν τους οπαδούς του ΠΑΟ - Έξω από τα δόντια για «Καπετάνιο»-πολυμετοχικούς!

του Γιώργου Κτενά
Λόγια που θα αναστατώσουν τους οπαδούς του ΠΑΟ - Έξω από τα δόντια για «Καπετάνιο»-πολυμετοχικούς!

Ο επί πολλά έτη άνθρωπος της "πράσινης" διοίκησης, Γιάννης Ζαβραδινός, σχολιάζει στον SportDog το χθεσινό κράξιμο στο γήπεδο και όχι μόνο! Διάβασε τι είπε που θα συζητηθεί...

Την άποψη ότι δεν επιτρέπεται να υπάρχουν αποδοκιμασίες προς το πρόσωπο του Γιώργου Βαρδινογιάννη, από μερίδα οπαδών του Παναθηναϊκού, εξέφρασε μέσω του SportDog ο Γιάννης Ζαβραδινός, εξηγώντας τι έγινε στην ομάδα μετά την αποχώρηση της οικογένειας.

Μέχρι πριν από λίγα χρόνια ήταν το παλαιότερο στέλεχος που υπήρχε στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός (με 43-44 χρόνια παρουσίας, μέχρι τη συνταξιοδότησή του) και η άποψή του πάντοτε μετράει: Μας μίλησε για την αλλαγή τού Ουζουνίδη στα αποδυτήρια, αναφέρθηκε στην παρουσία των Εμποκού και Κουλιμπαλί στην 11άδα του Παναθηναϊκού, αλλά και στο γεγονός ότι η ομάδα μπορεί να κερδίσει το Κύπελλο και να βγει πρώτη στα πλέι οφ.

Κύριε Ζαβραδινέ, πώς είδατε το χθεσινό παιχνίδι τού Παναθηναϊκού εναντίον της Τρίπολης;

"Είδα μία ομάδα που ήταν ομάδα από τα παλιά. Που σε έκανε υπερήφανο να τη βλέπεις, που ήθελες να μην τελειώσει ο αγώνας. Πριν από το ματς εναντίον τού ΠΑΣ Γιάννενα δεν βλέπαμε ομάδα, φαίνεται όμως ότι σιγά - σιγά ο Ουζουνίδης περνάει τη φιλοσοφία του και βλέπουμε τον Παναθηναϊκό όπως θέλουμε να τον βλέπουμε".

Τι έχει αλλάξει σε σχέση με τα τελευταία ματς και υπάρχει αυτή η καλύτερη εικόνα;

"Βλέπουμε δύο αλλαγές στην 11άδα, τον Εμποκού και τον Κουλιμπαλί. Με το που μπήκε ο Εμποκού, άλλαξε όλη η ομάδα. Επειδή έχω ζήσει για πολλά χρόνια τα αποδυτήρια, νομίζω ότι ο Μαρίνος τα έχει φτιάξει σιγά - σιγά και τους έχει κάνει όλους να αισθάνονται ομάδα, αυτό είναι που έχει αλλάξει. Είδα και τους ποδοσφαιριστές πολύ διαφορετικούς, τον Εμποκού και τον Βιγιαφάνιες για παράδειγμα, από την παρουσία που είχαν σε άλλα ματς".

Υπήρξαν αποδοκιμασίες προς την πλευρά του Γιώργου Βαρδινογιάννη για την παρουσία του στο γήπεδο.

"Είναι γνωστό ότι κάποια άτομα δεν θέλουν την οικογένεια στον Παναθηναϊκό. Φαίνεται ότι τους ενημέρωσαν για την παρουσία του καπετάνιου και αντέδρασαν έτσι. Δεν επιτρέπεται να γίνεται αυτό και δεν πρέπει να γίνεται. Ο καπετάνιος έδωσε τα πάντα στον Παναθηναϊκό, αλλά υπάρχουν κάποιοι που δεν θέλουν την οικογένεια".

Υπάρχει μία άποψη, που η αλήθεια είναι πως μειοψηφεί ανάμεσα στους οπαδούς, ότι αν η οικογένεια ήταν ακόμα στην ομάδα δεν θα υπήρχαν τα σημερινά προβλήματα.

"Φεύγοντας η οικογένεια από τον Παναθηναϊκό, η ομάδα δεν χρωστούσε τίποτα και σε κανέναν. Μετά ήρθε η πολυμετοχικότητα, τα χρέη, τα προβλήματα και έχουν μείνει ακόμα. Δεν επιτρέπεται να συμβαίνουν τέτοιες καταστάσεις στον Παναθηναϊκό, αλλά συμβαίνουν. Δεν φανταζόμουν ποτέ ότι θα βρισκόμασταν σε τέτοια κατάσταση".

Για τη συνέχεια, αγωνιστικά, τι βλέπετε για την ομάδα;

"Όλη αυτή η δουλειά που βλέπουμε στο γήπεδο, είναι του Μαρίνου. Αυτή η εικόνα δίνει ασφάλεια ότι μπορούμε να συνεχίσουμε με νίκες μέχρι το τέλος, κάτι που σημαίνει ότι μπορούμε να κατακτήσουμε το Κύπελλο και να βγούμε πρώτοι στα πλέι οφ. Η ομάδα βγάζει υγεία και δείχνει ότι με τον Μαρίνο τα καταφέρνει μία χαρά. Χθες ήθελε κάποιος χίλια μάτια για να την βλέπει...".

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags