Facebook Pixel "Κρυφή" αποκάλυψη-βόμβα στα πρωτοσέλιδα για Μπέντο - Τρελό γιατί παίζει συνέχεια ο Καρντόσο!
| 2017-02-17 13:30:00

"Κρυφή" αποκάλυψη-βόμβα στα πρωτοσέλιδα για Μπέντο - Τρελό γιατί παίζει συνέχεια ο Καρντόσο!

"Κρυφή" αποκάλυψη-βόμβα στα πρωτοσέλιδα για Μπέντο - Τρελό γιατί παίζει συνέχεια ο Καρντόσο!

Είναι τελειωμένος ο Πορτογάλος; Η ...καυτή απάντηση από το σημερινό Τύπο με έναν «περίεργο» τρόπο! Διάβασε ακόμα την αλήθεια για την «εμμονή» με τον Παραγουανό!

Πολύ δύσκολα είναι πάλι τα πράγματα για τον Πάουλο Μπέντο στον Ολυμπιακό, καθώς επανήλθαν οι ...μουρμούρες για τις επιλογές του Πορτογάλου, μετά την γκέλα απέναντι στην Οσμάλινσπορ.

Το κλίμα φαίνεται ότι είναι βαρύ, για μια ακόμα φορά τη φετινή σεζόν, για τον 47χρονο κόουτς, μιας και υπάρχει η γενικότερη άποψη πως οι Ερυθρόλευκοι θα μπορούσαν χθες να πάρουν ένα καλύτερο αποτέλεσμα κόντρα σε μία φαινομενικά υποδεέστερη ομάδα.

Πάντως, από την άλλη, στο Λιμάνι κρατούν στάση αναμονής, μιας και ακολουθούν σημαντικά ντέρμπι στη Σούπερ Λιγκ, ενώ η πρόκριση στους "16" του Europa League παραμένει ανοιχτή. Κάτι που, άλλωστε, φαίνεται και από τα σημερινά "ερυθρόλευκα" πρωτοσέλιδα, τα οποία δεν κάνουν "επίθεση" στον Μπέντο και τις επιλογές του, σε αντίθεση με τις "αντικειμενικές" εφημερίδες που περνούν από ...πριονοκορδέλα τον Πορτογάλο!

Βέβαια, ακόμα και σε περίπτωση που έρθει η πρόκριση απέναντι στους Τούρκους, η γνώμη που υπάρχει αυτή τη στιγμή στα υψηλά κλιμάκια της ΠΑΕ για τον 47χρονο κόουτς πολύ δύσκολα θα αλλάξει.

Ο τεχνικός των πρωταθλητών χρεώνεται συγκεκριμένες εμμονές που έχει στη διαχείριση του ρόστερ και το γεγονός ότι έχει αναδείξει αρκετούς νέους παίκτες (κάτι που σίγουρα ικανοποιεί τη διοίκηση) δεν μπορεί από μόνο του να τον "σώσει" αν και τα αποτελέσματα δεν είναι τα ανάλογα κι αν η ομάδα δεν αποδώσει καλό ποδόσφαιρο.

Την ίδια στιγμή, ο Πάουλο Μπέντο "ακούει" αυτή τη στιγμή τα περισσότερα λόγω της επιμονής που έχει στη χρησιμοποίηση του Όσκαρ Καρντόσο (τον οποίο υπερασπίστηκε έντονα χθες και με δηλώσεις του μετά το ματς), αφήνοντας ταυτόχρονα στο περιθώριο τον Καρίμ Ανσαριφάρντ, μία μεταγραφή της διοίκησης, όπως έχει παραδεχθεί και ο Πορτογάλος, ο οποίος δείχνει, πάντως, όσο αγωνίζεται σε καλύτερη κατάσταση από τον Παραγουανό.

Πάντως, η αλήθεια είναι ότι Όσκαρ Καρντόσο δεν αποτέλεσε προσωπική εισήγηση του Πάουλο Μπέντο το καλοκαίρι, οπότε το γεγονός ότι ο Παραγουανός αγωνίζεται συνεχώς δεν έχει να κάνει με αυτό το γεγονός, αλλά με καθαρά αγωνιστικά κριτήρια του προπονητή, όπως ξεκαθάρισε και ο ίδιος χθες, λέγοντας πως κρίνει ότι τα χαρακτηριστικά του παίκτη βοηθούν τον τρόπο που παίζει η ομάδα, προκαλώντας, φυσικά, την έκπληξη στους πάντες!

Ο Παραγουανός επιλέχθηκε από τον Πάουλο Μπέντο μεταξύ μίας λίστας από φορ (θυμίζουμε μετά το κάζο με τον Νιλμάρ, όπου οι Πειραιώτες έπρεπε εσπευσμένα να πάρουν επιθετικό), χωρίς ο Ολυμπιακός να διαθέτει το μεγάλο μπάτζετ, μετά τον αποκλεισμό από το Τσάμπιονς Λιγκ, αν και στον Παραγουανό προσφέρθηκε ένα αρκετά πλουσιοπάροχο συμβόλαιο.

Η λογική λέει, δηλαδή, ότι ο Όσκαρ Καρντόσο ήταν, τουλάχιστον από άποψη βιογραφικού, ό,τι καλύτερο είχε να διαλέξει εκείνη την περίοδο ο Πορτογάλος τεχνικός, καθώς τότε τα χρονικά περιθώρια είχαν στενέψει για τους πρωταθλητές και προφανώς δεν υπήρχαν άλλα διαθέσιμα καλά ονόματα στο παρά ένα των μεταγραφών. Εξάλλου, ο Παραγουανός ανακοινώθηκε από την Πειραϊκή ΠΑΕ στις 31 Αυγούστου...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Αυτόν τον Έλληνα άσο αποφάσισε να "τελειώσει" ο Ίβιτς!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags